Concertul pe care cântăreaţa americană LP ar fi trebuit să îl susţină vara aceasta la Bucureşti a fost amânat, din motive de siguranţă, pentru vara anului viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul va avea loc tot la Arenele Romane, aşa cum era prevăzut iniţial, pe 11 iulie 2021.

Decizia a fost luată, au anunţat organizatorii, de comun acord. „Împreună cu artista şi echipa sa am decis că amânarea spectacolului pentru vara anului viitor este o măsură mai mult decât necesară”, a transmis miercuri promoterul Events.

Biletele care au fost deja achiziţionate îşi vor păstra valabilitatea pentru noua dată. În continuare, ele sunt disponibile pe eventim.ro. Nu au fost făcute precizări cu privire la rambursare.

Cunoscută pentru piesa „Lost on You”, lansată în 2015, LP urmează să prezinte la Bucureşti cântece de pe cel de-al cincilea album, „Heart to Mouth” (2018), dar şi de pe următorul disc ce ar trebui să apară în toamna lui 2020.

Artista a concertat prima dată la Bucureşti în septembrie 2016 şi a revenit, în deschiderea concertului Kings of Leon din Capitală, în iunie 2017, apoi în 2019.

LP, născută pe 18 martie 1981, este compozitoare şi interpretă americană de pop-rock. Descoperită de solistul trupei Cracker, David Loewry, şi-a produs, alături de el, în 2001, primul album, intitulat „Heart-Shaped Scar”. În postura de compozitoare a scris, printre alţii, pentru Rihanna, Christina Aguilera şi Cher.

Piesa care a propulsat-o peste hotarele americane a fost „Lost on You”, lansată în septembrie 2015. Alături de single-ul „Muddy Waters”, ea face parte de pe cel de al patrulea album al artistei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.