Concertele pe care violonistul David Garrett le va susţine pe 13 şi 14 septembrie la Sala Palatului din Bucureşti sunt sold-out.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Peste 8.000 de spectatori vor participa la cele două evenimente „Explosive Live”, turneu care a debutat în 2016.

În concertele de la Bucureşti, David Garrett va fi acompaniat de Franck van der Heijden - chitară solo - dirijor,  producător şi director muzical care a lucrat cu artişti precum David Guetta, Andrea Bocelli, Withing Temptation, Black Eyed Peas şi chiar Michael Jackson; John Haywood - clape/ pian - producător britanic; Marcus Wolf - chitară ritmică şi vocalist; Jeff Allen -  bas - a colaborat cu artişti precum Rosanne Cash, Fice for Fighting şi Avril Lavigne; Jeff Lipstein - tobe - cofondator al New Jersey Percussion Ensemble.

Concertele de la Sala Palatului vor începe la ora 20.00 şi vor avea o durată de aproximativ două ore şi jumătate, cu o pauză de 15 minute.

Organizatorii precizează că persoanele care deţin bilete cu data de 8 iunie, când fusese iniţial anunţat un prim show al lui Garret la Bucureşti, vor avea acces doar la concertul de joi, 13 septembrie, iar persoanele care deţin bilete inscripţionate cu data de 9 iunie, vor beneficia de acces  la concertul de vineri, 14 septembrie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.