Concertele pe care muzicianul jazz Dominic Miller urma să le susţină la Bucureşti, în clubul Control, şi la Cluj-Napoca, în Form Space, pe 16, respectiv 17 martie, au fost anulate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chitaristul de origine argentiniană Dominic Miller urma să concerteze în România împreună cu Nicolas Fiszman (bas), Mike Lindup (clape), Santiago Arias (bandoneon), Rhani Krija (percuţii) şi Jacob Karlzon (clape) în cadrul seriei Jazz Nouveau.

Clubul bucureştean Control a transmis miercuri: „Ne pare rău să vă anunţam că, din cauza creşterii numărului persoanelor infectate cu COVID-19 în Bucureşti, am decis să anulăm toate evenimentele programate în club în perioada următoare, atât concerte cât şi petreceri”. 

Reprezentanţii clubului au spus că vor anunţa pentru fiecare eveniment în parte detalii referitoare la returnarea contravalorii biletelor şi, după caz, reprogramarea lor. „Momentan clubul va rămâne deschis doar în regim de terasă/ bar/ braserie, cu monitorizarea strictă a numărului de persoane din interior. Urmărim cu mare atenţie evoluţia situaţiei şi recomandările autorităţilor, vom reveni cu update-uri de câte ori se schimbă ceva”.

De cealaltă parte, organizatorii evenimentului de la Cluj-Napoca au transmis într-un comunicat: „Siguranţa cetăţenilor este cea mai importantă, motiv pentru care ne conformăm măsurilor de restricţii luate la nivel naţional şi recomandăm tuturor să urmeze instrucţiunile pe care le primim. Concertul va fi reprogramat în cadrul următorului turneu pe care Dominic Miller Group îl va face, cel mai probabil în primăvara anului viitor”. Banii pe biletele achiziţionate vor fi returnaţi de operatorii iabilete.ro şi bilete.ro în cel mult 30 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.