Therapy? concertează la Câmpulung Muscel, la începutul lunii, Concursul ”George Enescu” debutează pe 3 septembrie, iar fiica Ninei Simone, Lisa, susţine un recital în Piaţa Universităţii din Capitală. Acestea sunt câteva dintre evenimentele care vor avea loc în prima lună de toamnă, la care se adaugă festivaluri în aer liber şi concerte în câteva dintre cluburile bucureştene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Formaţiile Les Elephants Bizarres, Grimus, Nişte Băieţi, Pinholes şi Jurjak vor urca pe scena primei ediţii a Bucharest Craft Beer Festival, care va avea loc între 2 şi 4 septembrie, la Verde Stop din Bucureşti. Biletele au fost puse în vânzare în reţeaua IaBilet şi online, pe IaBilet.ro, la preţul de 15 lei, pentru o zi, şi 39 de lei, abonamentul.

În aceeaşi perioadă, la cea de-a 30-a ediţie a festivalului Posada Rock de la Câmpulung Muscel, vor urca pe scenă formaţiile Therapy? (Irlanda) şi Rage (Germania). Lor li se alătură Alternosfera, Coma, Altar, Trooper, Untold Faith, For The Wicked şi Trans Express. Preţul unui abonament este de 45 de lei, iar biletul pentru o zi este de 20 de lei.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Concursul ”George Enescu” debutează pe 3 septembrie şi, până pe 25 ale lunii, la Ateneul Român, vor avea loc recitaluri ale membrilor juriului, ale laureaţilor ediţiei din 2014 şi ale concurenţilor la cele patru secţiuni - vioară, violoncel, pian, compoziţie. Începând cu anul 2014, Concursul Internaţional George Enescu se desfăşoară o dată la doi ani. Premiile au o valoare de 115.000 de euro. Concursul va fi transmis în direct pe site-ul concurs.festivalenescu.ro, dar şi pe un ecran în faţa Ateneului Român. Bilete pentru Concursul ”George Enescu” 2016 sunt puse în vânzare prin reţeaua Eventim, precum şi la Librăria Humanitas Cişmigiu şi la Librăriei Humanitas din Sibiu. Preţurile biletelor şi abonamentelor variază de la 20 de lei la 400 de lei.

Taraf de Haidouks, Bollywood Masala Orchestra şi Omar Souleyman sunt capete de afiş ale celei de-a şasea ediţii a Balkanik Festival, care se va desfăşura în perioada 9 - 11 septembrie, la Grădina Uranus din Bucureşti. Biletele pentru o zi de festival costă 50 de lei, iar preţul abonamentelor 120 de lei.

Cea de-a 11-a ediţie a Bucharest Music Film Festival va avea loc între 9 şi 18 septembrie, pe esplanada cu statui din Piaţa Universităţii din Bucureşti, unde dirijori şi orchestre de renume, alături de artişti ai muzicii uşoare şi pop-rock vor susţine concerte, iar numeroase filme vor fi proiectate. Pe scena festivalului vor urca, între alţii, Orchestra Simfonică Bucureşti, Ionel Tudor Orchestra împreună cu Mirabela Dauer şi Corina Chiriac, Bucharest Symphonic Pops Orchestra, Camerata Regală dirijată de Constantin Adrian Grigore, Orchestra Naţională Radio sub bagheta dirijorului Cistian Oroşanu, octetul Bucharest Winds, Grupul Vocal Acapella şi Zoli Toth Project. Accesul publicului este gratuit.

Grupul The Underground Youth, proiect iniţiat de Craig Dyer în 2008, va concerta în clubul Control din Bucureşti, pe 9 septembrie, de la ora 21.00. Trupa a lansat cinci albume de studio, iar din 2012 a susţinut numeroase turnee. Biletele costă 30 de lei.

Warrel Dane, solistul trupelor Nevermore si Sanctuary, concertează la Hard Rock Café, pe 13 septembrie, de la ora 21.30. In cadrul show-ului, Dane va interpreta integral albumul “Dead Heart in a Dead World”, lansat de Nevermore în 2000, dar şi piese ale formaţiei Sanctuary. Biletele costă 70 şi 90 de lei.

Lisa Simone
Lisa Simone

Percuţionistul Trilok Gurtu, The Kenny Werner Trio şi Lisa Simone, fiica Ninei Simone, sunt capetele de afiş ale Bucharest Jazz Festival 2016, care va avea loc între 19 şi 25 septembrie la Bucureşti. Lisa Simone urcă pe scena festivalului pe 23 septembrie, The Kenny Werner Trio va concerta pe 24 septembrie, iar Trilok Gurtu pe 25 septembrie. Accesul publicului este gratuit.

Pe 28 septembrie, formaţia Zdob şi Zdub concertează la Hard Rock Café, de la ora 21.30. Evenimentul este anunţat ca fiind unul ”extraordinar”, iar biletele au fost puse deja în vânzare la preţurile de 65 şi 120 de lei, prin reţeaua Iabilet.

Compozitorul şi interpretul Goran Bregović şi Wedding and Funeral Orchestra vor susţine, pe 30 septembrie, de la ora 19.00, un concert la Arenele Romane din Bucureşti, în cadrul celei de-a doua ediţii a festivalului intercultural Baro Foro. Biletele costa 185 de lei, 119 de lei şi 75 de lei, până pe 15 septembrie. Dup această dată, preţurile devin 200 de lei, 125, respectiv 100 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.