Concerte Mariza şi Godsmack, festivalul Jazz in Church şi seria de concerte Jazz Nouveau se numără între evenimentele care sunt programate să aibă loc în Bucureşti în luna martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântăreaţa de fado Mariza va concerta la Sala Palatului din Bucuresti pe 6 martie, pentru a-şi va promova cel mai nou album, al optulea, care a fost lansat în 2018. Artista portugheză va fi acompaniată de José Manuel Neto (chitară portugheza), Pedro Jóia (chitară clasică), Fernando Araújo (bas acustic), Hugo Marques (percuţie & baterie) şi João Frade (acordeon).Biletele pot fi cumpărate de pe ticketstore.ro şi au preţuri de 249 şi 349 de lei.

Festivalului Jazz in Church, ajuns la a şaptea ediţie, va avea loc în perioada 7 - 10 martie, când, la Biserica Luterană din Bucureşti, vor susţine concerte 20 de artişti de pe trei continente. 

Printre cei care vor cânta la Jazz in Church se numără Julie Campiche Quartet, un grup inovativ care suprinde cu un mix de harpă, saxofon, double bass, percuţie şi efectele speciale ale muzicii electronice, columbianul Edmar Castaneda, care readuce harpa în prim-plan, şi duo-ul de saxofon şi orgă format din Rain Sultanov şi Isfar Sarabski. Veteranul Arild Andersen, unul dintre cei mai mari contrabasişti jazz, va fi acompaniat de Daniele Bonaventura, un muzician italian antrenat ca pianist, dirijor şi violoncelist. Biletele costă 150 de lei pentru fiecare seară.

Pianistul Richard Clayderman va susţine, în perioada 14 - 20 martie, patru concerte în România. Turneul românesc va începe pe 14 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Piteşti, unde Clayderman va interpreta alături de Orchestra Simfonică Bucureşti. Al doilea concert va avea loc pe 15 martie, la Sala Polivalentă din Craiova, alături de Full Orchestra. Pe 16 martie, la Filarmonica „Banatul” din Timişoara, Clayderman va urca pe scenă alaturi de Orchestra Filarmonicii, iar pe 20 martie, la Sala Palatului din Bucureşti, alături de Orchestra Simfonică Bucureşti, Dan Puric şi caricaturistul Ştefan Popa.

Pentru concertul de la Bucureşti, biletele au preţuri curpinse între 95 de lei şi 350 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală. Ele pot fi cumpărate din reţeaua Eventim.

Nitai Hershkovits Trio va reveni în seria Jazz Nouveau pe 18 martie, la clubul Control. Nitai Hershkovits (pian), Or Bareket (bas) şi Amir Bresler (tobe) vor prezenta la Bucureşti cel mai recent disc, „New Place Always”. Cunoscut pentru colaborările cu contrabasistul Avishai Cohen, Kurt Rosenwinkel, Mark Guiliana şi Zohar Fresco, Nitai Hershkovits este unul dintre cei mai talentaţi pianişti ai generaţiei sale.

Pe 25 martie, pentru prima dată la Bucureşti, pe scena din Control va urca trupa americană FORQ, alcătuită din Henry Hey (clape), Kevin Thomas (bas), Chris McQueen (chitară) şi Jason JT Thomas (tobe). Grupul a fost înfiinţat de Henry Hey, compozitor, aranjor, instrumentist, producător şi director muzical, şi basistul Michael League, liderul trupei Snarky Puppy.

Grupurile Alternosfera, Gândul Mâţei şi Via Dacă fac parte din lineup-ul concertului #dinBasarabia, eveniment ajuns la a cincea ediţie. Concertul din 29 martie marchează ziua unirii Basarabiei cu România şi are loc la Arenele Romane din Bucureşti. Biletele pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro, la preţurile de 55 şi 80 de lei.

Trupa americană Godsmack va susţine două concerte la Arenele Romane din Bucureşti – pe 31 martie şi 1 aprilie –, ele fiind parte din turneul pentru promovarea celui de-al şaptelea album, „When Legends Rise”. Primul dintre show-urile de la Bucureşti este sold out, iar pentru cel de-al doilea mai sunt disponibile câteva bilete, pe iabilet.ro, la preţurile de 145 şi 185 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.