Cântăreaţa rock Lita Ford şi grupul experimental Swans se numără printre artiştii care vor concerta în luna martie la Bucureşti. În seria evenimentelor muzicale ale următoarelor săptămâni se înscriu şi lansări de materiale ale unor grupuri autohtone, precum şi reveniri precum Bill Laurance, pianistul grupului Snarky Puppy, şi trupa Postmodern Jukebox.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nicu Alifantis va susţine un concert alături de Orchestra de Cameră Radio şi de Corul Academic Radio, pe 1 martie, de la ora 19.00, la Sala Radio, în care va interpreta unele dintre cele mai cunoscute piese din repertoriul său. Artistul va prezenta cel mai recent proiect al său, ”Simphonicu”, care propune o ”întâlnire” între folk şi muzica simfonică. În present, mai sunt disponibile bilete la preţul de 20 de lei. Ele pot fi cumpărate din reţeaua Eventim.

Tot în prima zi a lunii, Gheorghe Zamfir şi alţi 100 de artişti urcă  pe scena Sălii Palatului din Capitală, de la ora 19.30. Naistul şi invitaţii săi vor fi acompaniaţi de Orchestra Reprezentativă a Ministerului Apărării Naţionale, sub bagheta lui  Aurel Gheorghiţă. Biletele au preţuri cuprinse între 65 şi 140 de lei şi pot fi cumpărate din reţeaua Eventim şi de la casa de bilete a Sălii Palatului.

Formaţia alternative metal Days of Confusion lansează albumul de debut, ”Yin & Out”, pe 1 martie, printr-un concert care va avea loc în clubul Control din Bucureşti. Biletele pentru evenimentul de lansare a albumului Days of Confusion pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro sau de la intrare, în ziua evenimentului. Preţul biletelor este de 20 de lei. În deschidere va concerta formaţia Gray Matters.

Luna Amară lansează, pe 2 martie, printr-un concert care va avea loc la clubul Control din Bucureşti, primul său DVD, care va fi promovat printr-un turneu. ”Live la Conti” a fost filmat la sfârşitul anului 2013, în clădirea fostului Hotel Continental din Cluj-Napoca, o clădire-simbol a oraşului. Biletele sunt disponibile pe eventbook.ro şi costă 35 de lei.

Joshua Radin, ale cărui piese au fost folosite în seriale ca ”Stagiarii”, ”Anatomia lui Grey” şi ”Dr. House”, concertează pentru prima dată în România, la Hard Rock Cafe din Bucureşti, pe 5 martie, de la ora 21.30. Concertul cântăreţului şi compozitorul american care a lansat şapte albume de studio va fi deschis de duo-ul folk Lily & Madeleine şi de Tiberiu Albu, câştigătorul celui de-al patrulea sezon al emisiunii de divertisment ”Vocea României”. Biletele pentru concertul de la Bucureşti au preţuri de 85 şi 125 de lei, potrivit organizatorilor, şi pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro şi de la Hard Rock Cafe.

Pianistul Richard Clayderman va întreprinde un turneu în România, în perioada 6 - 10 martie. El va concerta la Timişoara, Târgu Mureş, Bucureşti, Constanţa şi Galaţi. În Capitală, el va cânta la Sala Palatului, pe 8 martie, de la ora 20.00, şi va fi acompaniat pe scenă de 100 de instrumentişti, membri ai Orchestrei Simfonice Bucureşti. Biletele disponibile au preţuri de 200, 250 şi 350 de lei şi pot fi cumpărate din reţeaua Eventim şi de la casa de bilete a Sălii Palatului.

Pe 11 martie, de la ora 19.00, în Bucureşti vor avea loc trei concerte - trupa Viţa de Vie va cânta acustic la Teatrelli, formaţiile metal Sabaton şi Accept vor urca pe scena Arenelor Romane, iar Jason Mraz concertează la Sala Radio. Biletele pentru concertul Viţa de Vie costă 41.58 de lei. Celelalte două evenimente sunt sold out. Viţa de Vie va concerta în acelaşi spaţiu şi pe 17 martie, de la ora 19.00.

Trio-ul belgian Dans Dans concertează pentru prima dată în România, pe 13 martie, în clubul Control, în cadrul proiectului Jazz Nouveau. Format din Bert Dockx - chitară, Frederic Jacques - bas şi Steven Cassiers - percuţii, grupul a debutat în 2012 şi a lansat până în prezent patru albume. Cel mai recent, ”Sand”, apărut în 2016, va fi prezentat în concertul de la Bucureşti. Biletele costă 35 de lei şi pot fi cumpărate de pe eventbook.ro.

Cântăreaţa rock Lita Ford, care a debutat în anii 1970 cu trupa The Runaways şi a devenit celebră în anii 1980, graţie unor colaborări precum Tony Iommi şi Ozzy Osbourne, va concerta pentru prima dată la Bucureşti pe 14 martie, la Sala Palatului. Biletele au preţuri de 65, 85, 130 şi 170 de lei şi pot fi cumpărate de pe vreaubilet.ro.

Grupul experimental Swans revine la clubul Control, pe 23 martie, cu ocazia turneului de promovare a celui mai nou album, ”The Glowing Man”. În deschidere va concerta Little Annie. Biletele costă 65 de lei şi pot fi cumpărate de pe eventbook.ro.

Swans
Swans

Bill Laurance, pianistul grupului Snarky Puppy, concertează în clubul Control, în cadrul proiectului Jazz Nouveau, pe 27 martie, de la ora 20.00. alături de el, pe scenă vor urca Felix Higginbottom – percuţii, Chris Hyson – bas, şi Joshua Blackmore – tobe. Biletele costă 50 de lei şi sunt disponibile pe eventbook.ro.

Trompetistul Franco Ambrosetti şi pianistul Bojan Z. se numără printre artiştii care vor concerta la festivalul Jazz in Church 2017, ce va avea loc în perioada 29 martie - 2 aprilie, la Biserica Luterană din Capitală. În prima seară de festival, Sarah Kaiser Band (Germania) va susţine un concert dedicat a 500 de ani de Reformă Protestantă, la care accesul publicului este liber. Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim şi costă 150 de lei.

Grupul Postmodern Jukebox, celebru pentru reinterpretări jazz şi soul ale unor hituri pop contemporane, revine în România, cu un concert care va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti, pe 29 martie. În funcţie de distanţa faţă de scenă, biletele la concertul de la Sala Palatului costă 120, 150, 180, 220, 350, 550 şi 750 lei şi pot fi cumpărate din reţeaua Eventim.

Grupul american Phantogram va concerta, pentru prima dată în formula completă, alături de orchestra, în clubul Quantic din Bucureşti, pe 30 martie, de la ora 22.00, iar biletele au fost puse în vânzare şi au preţuri cuprinse între 75 şi 120 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.