Luna Amară şi Alternosfera îşi vor lansa albume în luna februarie, la Bucureşti, unde va continua seria de concerte Jazz Nouveau cu show-uri Tiny Fingers şi Kimmo Pohjonen, iar David Duchovny şi Tom Odell vor concerta la Sala Palatului, respectiv Arenele Romane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Luna Amară va lansa, pe 2 februarie, albumul „Nord” în variantă vinil, printr-un concert care va avea loc la clubukl Fabrica. Al şaselea material de studio al grupului clujean a apărut în octombrie 2018 şi este primul al trupei care apare şi pe vinil. Biletele pentru concert pot fi cumpărate online, de pe iabilet.ro, la preţul de 40 de lei.

Actorul David Duchovny, cunoscut din serialele „X Files” şi „Californication”, va concerta pe 10 februarie, la Sala Palatului. Evenimentul, o premieră pentru România, face parte din turneul „Every Third Thought”, prin care americanul îşi va promova cel de-al doilea album, apărut în 2018. Biletele pentru concertul de la Bucureşti au fost puse în vânzare în reţeaua iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ: 90, 120, 150, 250 şi 350 de lei.

Britanicul Tom Odell va concerta, pe 16 februarie, la Arenele Romane, în cort încălzit, iar iar în deschidere va cânta artistul folk-pop Tom Speight. Biletele disponibile au preţul de 119 lei (acces general) şi pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro. În ziua concertului, ele vor costa 130 de lei.

Pe 18 februarie, o altă premieră o va reprezenta concertul grupului israelian Tiny Fingers, în cadrul Jazz Nouveau. Trupa se remarcă prin show-uri futuriste în cadrul cărora îşi prezintă mixul post-rock, rock psihedelic, muzică electronică şi jazz.

Kimmo Pohjonen
Kimmo Pohjonen

Kimmo Pohjonen, excentric acordeonist finlandez, va concerta la Jazz Nouveau pe 25 februarie. El a compus muzică pentru teatru, balet şi film şi a colaborat, printre alţii, cu Pat Mastelotto şi Trey Gunn de la King Crimson şi cu Kronos Quartet.

Biletele pentru concertele din seria Jazz Nouveau pot fi cumpărate de pe Eventbook.ro. Ele costă 35 de lei, respectiv 50 de lei.

Trupa Alternosfera va lansa, pe 22 februarie, la Arenele Romane, cel de-al şaselea album de studio - „Arhitectul din Babel” - care va marca 20 de ani de la înfiinţarea grupului. Evenimentul va avea loc în cort încălzit. Biletele pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro şi costă 90 şi 125 de lei, iar în ziua concertului vor avea preţuri de 100 şi 140 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.