Actriţa Millie Bobby Brown, cunoscută din serialul „Stranger Things”, interpretează rolul principal în „Enola Holmes”, sora lui Sherlock care începe o aventură pentru a descoperi misterul dispariţiei mamei lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scenariul lungmetrajului, semnat de Jack Thorne, este bazat pe romanele lui Nancy Springer.

Filmul este regizat de Harry Bradbeer şi va fi lansat de Netflix pe 23 septembrie.

În anul 1884, Anglia este în pragul schimbării. În dimineaţa zilei în care urmează să împlinească 16 ani, Enola Holmes descoperă că mama ei (Helena Bonham Carter) a dispărut, lăsând în urmă o mulţime de cadouri, dar niciun indiciu referitor la destinaţia sau motivul plecării.

După o copilărie nonconformistă, Enola se trezeşte deodată în grija fraţilor ei, Sherlock (Henry Cavill) şi Mycroft (Sam Claflin), amândoi hotărâţi să o trimită la un pension pentru tinere domnişoare. Refuzând să se supună dorinţei celor doi, Enola fuge la Londra pentru a-şi căuta mama.

De-a lungul călătoriei, ajunge să fie implicată într-un mister care are legătură cu un tânăr lord (Louis Partridge) fugit de acasă şi devine ea însăşi detectiv, depăşindu-şi celebrul frate, pe măsură ce descoperă o conspiraţie care ameninţă să schimbe cursul istoriei.

Din distribuţie fac parte Millie Bobby Brown, Sam Claflin, Adeel Akhtar, Fiona Shaw, Frances de la Tour, Louis Partridge, Burn Gorman, Susan Wokoma, Henry Cavill şi Helena Bonham Carter.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.