Compania Visa, care a folosit vocea lui Morgan Freeman în reclamele sale timp de mai mulţi ani, a anunţat vineri că suspendă difuzarea acestor anunţuri comerciale, după ce actorul a fost acuzat de mai multe femei de hărţuire sexuală şi comportament inadecvat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un purtător de cuvânt al companiei a transmis: „Suntem la curent cu acuzaţiile care i-au fost aduse domnului Freeman. La acest moment, Visa va suspenda campania de marketing în care apare actorul”.

Decizia Visa vine după ce autorităţile canadiene au decis să renunţe la serviciile actorului pentru transportul public din Vancouver, unde vocea lui Freeman urma să fie care care face anunţurile, scrie New York Times.

În vârstă de 80 de ani, actorul Morgan Freeman, premiat cu Oscar pentru rolul secundar din „Million Dollar Baby” (2004), a fost acuzat de opt femei într-un raport realizat de CNN. El neagă acuzaţiile şi spune că „nu este corect să compari incidente îngrozitoare de agresiune sexuală cu umor sau complimente deplasate”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.