Comedia ”Complet străini/ Perfetti sconosciuti”, de Paolo Genovese, recompensată cu premiul publicului la Festivalul de la Vilnius 2017, şi drama ”Insyriated”, în regia lui Philippe Van Leeuw, câştigătoarea aceluiaşi trofeu la Berlinala 2017, vor fi proiectate în premieră la Audience Award Film Festival de la Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Complet străini” va fi proiectat pe 22 aprilie, de la ora 18.00, în timp ce ”Insyriated” va rula pe 23 aprilie, de la aceeaşi oră.

Filmele sunt programate să ruleze la Cinema Muzeul Ţăranului, alături de două dintre titlurile nominalizate la categoria ”cel mai bun film într-o limbă străină” a premiilor Oscar - ”Tanna” (Australia) şi ”A man called Ove” (Suedia) -, şi de o serie de musicaluri.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Complet străini/ Perfetti sconosciuti” urmăreşte jocul periculos al unui grup de şapte prieteni care decid să îşi împărtăşească mesajele, e-mailurile şi apelurile primite în timpul cinei, ţinând toţi telefoanele pe masă. Scenariul filmului a fost premiat la Tribeca în 2016. Pelicula îi are în rolurile principale pe Marco Giallini, Kasia Smutniak, Valerio Mastandrea, Anna Foglietta, Edoardo Leo, Alba Rohrwacher şi Giuseppe Battiston.

După proiecţia în premieră la Audience Award Film Festival, filmul distribuit în România de Independenţa Film va intra în cinematografe din 28 aprilie. 

”Insyriated” prezintă drama războiului din Siria prin povestea unei mame a trei copii şi a oaspeţilor ei rămaşi blocaţi în casă în timpul unui asediu într-un cartier din Damasc. Acţiunea are loc într-o singură zi, în apartamentul lui Oum Yazan, interpretată de actriţa Hiam Abbass, cunoscută pentru rolul din ”Lemon Tree” (2008) pentru care a fost nominalizată la premiile Academiei Europene de Film. 

”Insyriated”
”Insyriated”

"Café Society", cel mai recent film al lui Woody Allen, care a inaugurat Festivalul de la Cannes din 2016, va fi proiectat în premieră absolută în România în deschiderea celei de-a doua ediţii a festivalului Audience Award Film Festival, pe 21 aprilie, de la ora 18.00, la Cinema Muzeul Ţăranului.

Între 21 şi 23 aprilie, Audience Award Film Festival aduce la Bucureşti o selecţie de filme premiate de public la marile festivaluri ale lumii care conferă asemenea distincţii - Sundance, Toronto, Berlin, Veneţia -, dar şi alte titluri care au avut impact la public. 

Audience Award Film Festival este organizat de Voodoo Films şi Asociaţia Cinemascop.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.