Data de lansare a comediei de acţiune „Man From Toronto”, cu Woody Harrelson, Kevin Hart şi Kaley Cuoco în distribuţie, a fost amânată cu patru luni, pentru ianuarie 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Patrick Hughes, cunoscut pentru „The Hitman’s Bodyguard” (2017), cu Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson, a regizat lungmetrajul după un scenariu al lui Robbie Fox, bazat pe o poveste semnată împreună cu Jason Blumenthal.

Filmul gravitează în jurul unui caz de eroare de indentitate după ce unul dintre cei mai periculoşi asasini din lume, cunoscut drept „omul din Toronto”, jucat de Harrelson, şi un străin, interpretat de Hart, se întâlnesc întâmplător într-o cazare Airbnb.

Din distribuţie mai fac parte Ellen Barkin, Jasmine Mathews, Melanie Liburd, Pierson Fode, Lela Loren, Alejandro De Hoyos şi Tomohisa Yamashita.

Harrelson l-a înlocuit pe Jason Statham chiar înainte ca filmările să înceapă primăvara trecută. Producţia s-a încheiat în decembrie 2020 şi filmul urma să fie lansat în septembrie anul acesta. Din cauza evoluţiei situaţiei sanitare şi a mai multor schimbări în calendarul de premiere cinematografice, Columbia Pictures a stabilit lansarea „Man From Toronto” pentru 14 ianuarie 2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.