Comedia „A doua şansă/ Second Act”, cu Jennifer Lopez în rol principal, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de aproximativ 700.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul regizat de Peter Segal a fost vizionat de 32.945 de spectatori şi a generat încasări de 697.141 de lei, potrivit cifrelor transmise de Cinemagia.

Lungmetrajul, din distribuţia căruia mai fac parte Vanessa Hudgens, Milo Ventimiglia şi Leah Remini, o are în centru pe Maya (Lopez). Nemulţumită de felul în care a ajuns viaţa ei, refuză să se resemneze şi acceptă provocarea de a demonstra afaceriştilor de pe Madison Avenue că şcoala vieţii este la fel de importantă ca diplomele. Cu un CV fals, lucrurile nu pot ieşi conform planului, iar totul culminează cu amuzante răsturnări de situaţie.

Animaţia „Grinch/ The Grinch” a urcat un loc în clasament, după ce - în al patrulea weekend - a generat încasări de 363.330 de lei şi a fost vizionată de 18.068 de spectatori.

Filmul de acţiune „Robin Hood”, produs de Leonardo DiCaprio, cu Taron Egerton în rol principal, a coborât două poziţii, până pe trei, după ce - în al doilea weekend de la premieră - a fost vizionat de 17.646 de spectatori şi a generat încasări de 363.018 lei.

Filmul fantasy „Maşinării infernale/ Mortal Engines” a coborât, după al doilea weekend de la premieră, două locuri, până pe patru, cu încasări de 347.074 de lei şi 13.519 spectatori.

Drama biografică „Bohemian Rhapsody”, despre Freddie Mercury şi trupa Queen, s-a clasat pe locul al cincilea, în coborâre o poziţie, după al şaptelea weekend. Filmul a generat încasări de 188.809 lei şi a fost vizionat de 8.565 de spectatori.

Animaţia „Marea bulgăreală 2 - Supercursa săniuţelor/ Racetime” a debutat pe locul al şaselea în topul românesc de weekend, cu încasări de 181.066 de lei şi 9.800 de spectatori.

Filmul fantastic de aventuri „Spărgătorul de Nuci şi Cele Patru Tărâmuri/ The Nutcracker and the Four Realms”, cu Mackenzie Foy, Keira Knightley şi Morgan Freeman în distribuţie, a coborât două locuri, până pe şapte. În al treilea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 158.576 de lei.

Tot două locuri a coborât şi filmul de acţiune „Creed II”, cu Michael B. Jordan şi Sylvester Stallone în distribuţie, clasându-se pe opt. În al patrulea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 136.515 lei.

„Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald/ Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, spinoff al „Harry Potter”, s-a clasat pe locul al nouălea, în coborâre două poziţii, după al cincilea weekend, când a generat încasări de 133.257 de lei şi a fost vizionat de 5.591 de spectatori.

Pe locul al zecelea, în coborâre două poziţii, s-a clasat filmul horror „Diavolul în carne şi oase/ The Possession of Hannah Grace”, regizat de Diederik Van Rooijen. În al treilea weekend de la premieră, lungmetrajul a generat încasări de 118.369 de lei şi a fost vizionat de 5.759 de spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.