Coloana sonoră „A Star Is Born”, înregistrată de Lady Gaga şi Bradley Cooper, s-a clasat pe primul loc în topul britanic al albumelor, iar cântăreaţa americană şi actorul conduc şi în clasamentul single-urilor, cu „Shallow”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este pentru a treia oară când interpreta reuşeşte performanţa de a se afla pe primul loc în ambele clasamente britanice, după albumul de debut „The Fame” şi single-ul „Poker Face”, din 2009, şi reeditarea „The Fame Monster” şi piesa „Telephone”, din 2010.

Duetul cu Bradley Cooper este primul single al cântăreţei ajuns pe primul loc în ultimii opt ani.

De cealaltă parte, Cooper este primul actor de la Hollywood care ajunge pe primul loc în topul single-urilor de la reuşita duetului Nicole Kidman - Robbie Williams, cu „Somethin' Stupid”, din 2001.

În topul britanic al albumelor, coloana sonoră a musicalului „The Greatest Showman”, cu Hugh Jackman, s-a clasat în top 5 de la lansarea din ianuarie şi a ocupat timp de 21 de săptămâni primul loc.

Clasat în urmă cu o săptămână pe primul loc, cântecul „Promises” al lui Clavin Harris şi Sam Smith a coborât acum pe poziţia secundă.

Locul al treilea în clasamentul single-urilor este ocupat de „Funky Friday”, cântat de Dave ft Fredo, urmat de „Happier”, de Marshmello ft Bastille, şi de „Let You Love Me”, de Rita Ora.

Cât priveşte albumele, „The Greatest Showman” s-a clasat pe locul al doilea, „Always in Between” al lui Jess Glynne, pe locul al treilea, „Natural Rebel” al lui Richard Ashcroft, pe locul al patrulea, iar coloana sonoră a filmului „Bohemian Rhapsody” a debutat pe locul al cincilea.

Coloana sonoră a filmului biografic este al 24-lea album Queen care ajunge în top 5 al clasamentului britanic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.