Filmul de acţiune „Cod roşu în serviciile secrete/ Angel Has Fallen”, cu Gerard Butler şi Morgan Freeman în distribuţie, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajul regizat de Ric Roman Waugh, al treilea din serie, a fost vizionat de 35.755 de spectatori şi a generat încasări de 764.717 lei, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia.

Cel de-al nouălea lungmetraj regizat de Quentin Tarantino, „A fost odată la... Hollywood/ Once Upon a Time in... Hollywood”, cu Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt în distribuţie, a coborât un loc în topul românesc, după două weekenduri petrecute în fruntea clasamentului. În al treilea sfârşit de săptămâni, filmul a generat încasări de 300.918 lei şi a fost vizionat de 13.604 spectatori.

Spinoff-ul „Furios şi iute: Hobbs & Shaw”, cu Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba şi Helen Mirren în distribuţie, a coborât un loc, până pe trei, după ce, în al cincilea weekend de la debut, a generat încasări de 267.779 de lei şi a fost vizionat de 11.260 de spectatori.

Animaţia „Aventură în natură/ The Big Trip” a debutat pe locul al patrulea, cu încasări de 206.635 de lei. Ea este urmată de filmul live-action „Regele leu/ The Lion King”, regizat de Jon Favreau, în coborâre un loc, după ce, în al şaptelea weekend de la premieră, a generat încasări de 124.154 de lei.

Filmul horror „Poveşti de groază de spus pe întuneric/ Scary Stories to Tell in the Dark”, de André Øvredal, a coborât trei poziţii în top. În al doilea weekend de la debut, el a fost vizionat de 5.835 de spectatori şi a generat încasări de 117.964 de lei.

Filmul de animaţie „Angry Birds: Filmul 2/ The Angry Birds Movie 2" a coborât două locuri, până pe şapte, cu încasări de 116.294 de lei în al patrulea weekend, când a fost vizionat de 5.541 de spectatori.

Comedia „Băieţi buni/ Good Boys”, regizată de Gene Stupnitsky şi produsă de Seth Rogen şi Evan Goldberg, s-a clasat pe locul al optulea, în coborâre o poziţie, după al treilea weekend de la premieră, când a generat încasări de 63.199 de lei şi a fost vizionată de 2.833 de spectatori. 

„Povestea incredibilă a lui Enzo/ The Art of Racing in the Rain”, cu Kevin Costner în distribuţie, a ocupat locul al nouălea, în coborâre o poziţie. În al treilea weekend de la debut, filmul a generat încasări de 50.887 de lei şi a fost vizionat de 2.413 spectatori.

Locul al zecelea în clasamentul românesc a fost ocupat de „Bucătăria iadului/ The Kitchen”, regizat de Andrea Berloff, cu Melissa McCarthy, Tiffany Haddish şi Elisabeth Moss în distribuţie. Filmul, care a coborât trei locuri în top, a generat, în al doilea weekend de la premieră, încasări de 34.039 de lei şi a fost vizionat de 1.612 spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.