Cinematografele din California vor putea fi redeschise pe 12 iunie, iar autorităţile au emis măsuri stricte de funcţionare, care vor fi impuse pentru cel puţin două săptămâni, informează The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urmă cu câteva zile a fost anunţat că producţiile muzicale, cinematografice şi de televiziune vor putea fi reluate în California pe 12 iunie, iar luni autorităţile au spus că şi sălile de cinema îşi pot relua activitatea în aceeaşi zi.

Cinematografele din întreaga ţară au fost închise începând cu luna martie, din cauza pandemiei. La fel cum s-a întâmplat în majoritatea ţărilor din lume.

Acum, ele vor putea funcţiona - pentru cel puţin două săptămâni - la 25% din capacitate sau cu nu mai mult de 100 de oameni în sală. În plus, este recomandată limitarea fluxului de clienţi, pentru a asigura o distanţă de 2 metri între ei, blocarea anumitor scaune, purtarea măştilor la intrarea şi ieşirea din sală.

Regiunea Los Angeles este cea mai importantă piaţă din Statele Unite, din punct de vedere al consumului de cinema.

Pentru New York, care îi urmează, nu a fost încă anunţată o dată la care ar putea fi reluate proiecţiile cu public.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.