Actorul Christoph Waltz revine în rolul personajului negativ Blofeld din franciza "James Bond", a confirmat o sursă pentru Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Waltz a apărut prima dată în filmul "Spectre" din celebra serie. El a interpretat rolul personajului emblematic care a fost jucat înaintea sa de actorii Donald Pleasance, Max von Sydow şi Telly Savalas.

În prezent, filmările la "Bond 25" au loc la Londra şi Waltz se află printre actorii care îşi reiau rolurile, alături de Daniel Craig, Ralph Fiennes, Lea Seydoux şi Naomie Harris.

Lungmetrajul, care nu a primit încă un titlu oficial, este regizat de Cary Joji Fukunaga, iar din distribuţie fac parte Daniel Craig, Rami Malek, Ana De Armas, Lashana Lynch, David Dencik, Billy Magnussen, Dali Benssalah, Lea Seydoux, Jeffrey Wright, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Naomie Harris şi Ralph Fiennes.

Producţia este filmată în Jamaica, Londra, Italia şi Norvegia.

Daniel Craig îl interpretază acum pentru a cincea oară pe Agentul 007.

Filmul este programat să fie lansat în cinematografe pe 3 aprilie 2020, în Marea Britanie, şi pe 8 aprilie 2020, în Statele Unite.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.