Christina Aguilera şi Melissa McCarthy au fost invitate la o ediţie specială a show-ului „Carpool Karaoke” realizată de prezentatorul de televiziune James Corden, scrie hollywoodreporter.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcând prima ei apariţie la „Carpool Karaoke” – segment al emisiunii „Late Late Show”, Christina Aguilera a interpretat mai multe melodii ale ei în duet cu James Corden. Între aceste melodii s-au numărat „Beautiful”, „Dirrty” şi „Fighter”.

Aguilera a spus că la începutul carierei ei, în perioada în care făcea parte din clubul „Mickey Mouse”, îl plăcea pe cântăreţul Justin Timberlake, care făcea parte, de asemenea, din acest club.

Cântăreaţa, care urmează să apară în comedia „Life of the Party”, l-a surprins pe Corden cu apariţia actriţei Melissa McCarthy, care face parte din distribuţia acestui film, la al cărui scenariu a contribuit. McCarthy şi Corden au primit lecţii de canto de la Aguilera.

În show au mai apărut Allison Janney şi Anna Faris (din producţia „Mom”), Kunal Nayyar („The Big Bang Theory”) şi Iain Armitage („Young Sheldon”).

Acest show realizat de Corden la CBS reprezintă cea de-a treia ediţie specială pentru prime-time inspirată din segmentul „Carpool Karaoke” pe care el l-a iniţiat în cadrul emisiunii „Late Late Show”. Celelalte două ediţii speciale – lansate în 2016, respectiv în 2017 – au fost premiate cu Emmy.


viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.