Tomo Miličević, chitaristul trupei Thirty Seconds to Mars, a anunţat printr-un mesaj publicat online că părăseşte grupul lui Jared Leto.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a lipsit din mai multe concerte din turneul european al trupei americane, stârnind zvonuri privind o eventuală plecare din formaţie.

Miličević spune că nu ştie cum să explice cum a ajuns la această decizie, însă „acesta este cel mai bun lucru pentru mine şi pentru trupă, de asemenea”.

În plus, el le cere fanilor să nu lase ca plecarea lui să îi dividă, subliniind că „este un lucru bun pentru toată lumea”.

Chitaristul le-a mulţumit lui Jared şi Shannon Leto pentru că „mi-au oferit privilegiul de a fi o mică parte din visul lor şi pentru că am putut să împart scena cu ei atât de mult timp”.

Deşi motivele plecării lui Tomo Miličević nu sunt cunoscute, fanii nu cred că este vorba despre animozităţi.

Grupul Thirty Seconds to Mars şi-a lansat cel de-al cincilea album de studio, „America”, pe 6 aprilie, şi se află în prezent în turneu.

Thirty Seconds to Mars a fost fondată în 1998, la Los Angeles, de Jared Leto (voce, chitară, bas, clape) şi Shannon Leto (tobe). Trupa a debutat discografic în 2002, cu albumul omonim. Succesul internaţional a venit odată cu cel de-al doilea album, „A Beautiful Lie” (2005). Primele patru materiale de studio ale grupului au fost vândute în peste 15 milioane de exemplare în întreaga lume.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.