Cântăreaţa americană Cher a anunţat, într-un mesaj publicat pe Twitter, că un nou album, al 26-lea al artistei, este posibil să fie lansat în luna septembrie a acestui an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cher nu a mai lansat un material de studio din 2013 - „Closer to the Truth” -, când piesa „Woman's World” a ajuns pe primul loc în topul single-urilor dance.

Până în septembrie, Cher este ocupată cu lansarea filmului „Mamma Mia 2”, pe 20 iulie, lungmetraj în care joacă rolul mamei personajului lui Meryl Streep, iar în luna august, ea va susţine mai multe concerte în Washington DC.

Cher (Cherilyn Sarkisian LaPiere), născută pe 20 mai 1946, este cântăreaţă, actriţă, compozitoare şi producătoare americană de orgine armeană. După ce a devenit cunoscută în 1965 ca parte a duoului pop-rock Sonny & Cher, a reuşit să îşi construiască şi o carieră solo de succes. Cu o activitate de peste 50 de ani, Cher este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe pop din lume, iar albumele sale au fost vândute în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial. Printre cele mai cunoscute single-uri ale ei se numără piese precum „Gypsys, Tramps & Thieves, „Dark Lady”, „If I Could Turn Back Time”, „The Shoop Shoop Song” şi „Believe”.

Artista americană a fost recompensată cu numeroase premii şi trofee, inclusiv un premiu Oscar, un premiu Grammy, trei premii Emmy şi trei Globuri de Aur. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.