Actriţa engleză Charlotte Rampling este protagonista „Summer of ‘21”, un film regizat de reputatul cineast Gaspar Noé pentru casa de modă Saint Laurent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru coloana sonoră a filmului de 8 minute comandat de directorul de creaţie Anthony Vaccarello a fost folosit un remix intrumental al piesei „I Feel Love” cântată de Donna Summer.

Atmosfera aminteşte de primele buticuri Saint Laurent Rive Gauche din anii 1960, „un sentiment cunoscut şi fără vârstă”, se arată în descrierea filmului.

Primul scurtmetraj al lui Noé pentru Saint Laurent, „Lux Æterna”, a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes în 2019.

Rampling, în vârstă de 74 de ani, va putea fi văzută în filmul „Dune” al lui Denis Villeneuve, programat să fie lansat în 2021, în care joacă alături de Timothée Chalamet şi Zendaya.

Vaccarello a lansat luna aceasta colecţia Saint Laurent pentru vara 2021 cu un film de prezentare de 10 minute în care modelele defilează prin deşert.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.