Actriţa Charlize Theron, premiată cu Oscar pentru apariţia sa în pelicula „Monstru/ Monster”, va juca într-un film regizat de Jay Roach despre Roger Ailes, fost preşedinte Fox News, care a demisionat după ce a fost acuzat de hărţuire sexuală, scrie hollywoodreporter.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul este produs şi finanţat de compania Annapurna Pictures, care lucrează şi la un film biografic despre Dick Cheney, fost vicepreşedinte al SUA.

Scenariul filmului despre Ailes va fi scris de Charles Randolph, premiat cu Oscar, alături de Adam McKay, pentru scenariul filmului „Brokerii apocalipsei/ The Big Short”.

Charlize Theron o va interpreta pe Megyn Kelly, fost avocat care a lucrat ca prezentatoare la Fox News timp de peste un deceniu. Ea a fost prezentatoarea programului „The Kelly File”. După izbucnirea scandalului în care a fost implicat Roger Ailes, Fox News ar fi încercat să o convingă pe Megyn Kelly să îl sprijine pe acesta, dar ea ar fi refuzat.

Theron va fi şi producătoare a lungmetrajului, alături de Beth Kono şi AJ Dix, prin intermediul companiei lor Denver & Delilah. Producătoru vor fi şi Roach, Randolph şi Margaret Riley.

Roger Ailes a condus Fox News şi a contribuit la lansarea carierelor unor personalităţi precum Megyn Kelly, Sean Hannity şi Gretchen Carlson. El a fost o personalitate importantă în cercurile republicane care au contribuit la alegerea preşedinţilor Richard Nixon, Ronald Reagan şi George Bush.

În 2016, Ailes a fost forţat să demisioneze, după ce au fost lansate mai multe acuzaţii de comportament sexual inadecvat la adresa lui. Gretchen Carlson şi Megyn Kelly s-au numărat printre femeile care au făcut aceste acuzaţii. El a murit pe 18 mai 2017, la vârsta de 77 de ani.

Regizorul Jay Roach a fost apreciat pentru abordarea unor evenimente politice reale în filmele sale. El urmează să regizeze adaptarea TV a romanului „Fire and Fury: Inside the Trump White House” al lui Michael Wolff.

Unul dintre cele mai recente proiecte ale lui Charlize Theron este comedia „Tully”, regizată de Jason Reitman, iar în prezent filmează pentru comedia „Flarksy” a companiei Lionsgate, în care joacă alături de Seth Rogen.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.