Actorul american Charlie Sheen a declarat într-un interviu recent că nu a infectat cu HIV pe niciuna dintre partenerele sale sexuale, după ce a fost diagnosticat cu acest virus care declanşează SIDA, informează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Starul american a discutat despre viaţa lui personală într-un interviu cu Piers Morgan în cadrul unei emisiuni speciale, ce a fost filmată la Theatre Royal din Londra.

Întrebat dacă a întreţinut raporturi sexuale neprotejate după ce a aflat că este seropozitiv, Charlie Sheen a răspuns: ”Nu am făcut asta niciodată. Pentru că nu aş face nimănui aşa ceva. Chiar nu aş face-o! Cum aş putea să îi explic acelei persoane, după aceea?”. 

Afirmaţiile sale vin însă în contradicţie cu acuzaţiile formulate de unele dintre fostele sale partenere sexuale, care au spus că au întreţinut raporturi sexuale neprotejate cu Charlie Sheen, într-o perioadă în care acesta ştia deja că era seropozitiv.

”Nimeni nu a fost infectat de mine. Nimeni”, a insistat actorul, în discuţia sa cu Piers Morgan.

”Ele revendică acum tristeţea şi mila opiniei publice, însă asta e vina lor, iar eu ştiu prea bine care este adevărul”, a adăugat actorul american, referindu-se la unele dintre fostele sale partenere sexuale.

Charlie Sheen, fostul star al serialului de comedie ”Doi bărbaţi şi jumătate”, a anunţat în mod public că este seropozitiv, în noiembrie 2015, şi a confirmat în acelaşi anunţ faptul că a fost diagnosticat cu HIV în urmă cu mai mulţi ani.

Întrebat care a fost reacţia sa imediat după ce a aflat diagnisticul, Charlie Sheen a spus: ”M-am gândut că nu se poate, că e vorba de o greşeală, i-am rugat pe medici să facă testele încă o dată. În tot acel haos, îţi spui întotdeauna: «Asta li se întâmplă altora, nu mie!»”.

În ciuda afirmaţiei sale, potrivit căreia nu a făcut sex neprotejat după diagnosticarea cu HIV, actorul a recunoscut totuşi că nu le-a spus tuturor partenerelor sale că era infectat cu această boală transmisibilă pe cale sexuală.

”Doar de vreo două ori nu am spus partenerelor mele acest lucru, deoarece, în ultimele 25 de ori când am spus cuiva asta, acele persoane au folosit informaţia împotriva mea, s-au folosit de boala mea pentru a obţine faimă şi câştiguri financiare”, a adăugat starul american.

În broşurile înmânate spectatorilor care au asistat la emisiunea lui Piers Morgan se afirmă că actorul a cheltuit peste 10 milioane de dolari în ultimii ani pentru a ”cumpăra tăcerea” fostelor sale partenere sexuale, care ar fi fost infectat cu HIV de starul californian şi care l-ar fi ameninţat pe acesta cu dezvăluirea în mass-media a bolii de care suferă.

”Numărul acelor şarlatani vrednici de dispreţ, despre care eu credeam că îmi erau aliaţi, dar care apoi s-au întors împotriva mea, e nebunesc de mare”, a spus actorul. 

Charlie Sheen, fiu al unui ”veteran” de la Hollywood, Martin Sheen, a devenit cunoscut în 1986 cu rolul din filmul ”Platoon”, regizat de Oliver Stone. După mai multe roluri pe marele ecran, a făcut tranziţia spre televiziune şi a jucat în ”Doi bărbaţi şi jumătate”, un sitcom extrem de popular.  

În emisiunea ”Evening With Charlie Sheen”, actorul a purtat o discuţie liberă cu Piers Morgan, fost editor al tabloidului Daily Mirror, înainte de a accepta şi câteva întrebări din partea publicului. 

Emisiunea, care a avut o durată de o oră, a avut parte de câteva probleme tehnice, atunci când montajul video de deschidere, care ar fi trebuit să prezinte cariera lui Charlie Sheen, s-a blocat după doar câteva secunde. 

Piers Morgan a intervenit imediat şi i-a pus starului american întrebări despre cariera şi problemele recente din viaţa privată, înainte de a ”preda” microfonul în rândul spectatorilor.

Întrebările acestora au vizat zone diverse din viaţa profesională şi personală a starului - ”Care e următorul tău proiect?” şi ”Vrei să te căsătoreşti cu mine?”.

Actorul a refuzat-o politicos pe femeia care i-a pus cea de-a doua întrebare: ”Nu am nimic personal cu tine, dar, când eşti atât de nepriceput într-un domeniu, aşa cum sunt eu în domeniul căsătoriilor....  nu vreau să îţi fac aşa ceva”. 

Starul american a fost căsătorit de trei ori - cu Donna Peele (1995-1996), Denise Richards (2002-2006) şi Brooke Mueller (2008-2011).

Invitat de Piers Morgan să rostească titlul filmului pe care îl consideră cel mai bun din cariera sa, actorul a răspuns astfel: ”Nu am făcut încă cel mai bun film al meu”.

Întrebat de un fan - ”Ai succes în continuare?” -, actorul a răspuns: ”Desigur, doar aţi venit cu toţii în seara aceasta la această emisiune”.

Un alt fan a dorit să afle epitaful pe care Sheen şi l-ar dori pe piatra sa funerară. Dar, înainte ca actorul să răspundă, un alt spectator a strigat: ”Winning!” - referindu-se la o serie de interviuri pe care starul le-a acordat în 2011, în care susţinea că era un ”vrăjitor” cu ”sânge de tigru” şi care ”câştigă” (”winning”) mereu în viaţă. 

Charlie Sheen s-a declarat de acord şi a spus că acest cuvânt ar fi un epitaf foarte bun pentru el.

Actorul a abordat şi subiectul politicii americane, vorbind în special despre posibilitatea ca republicanul Donald Trump să devină preşedinte al Statelor Unite. 

Charlie Sheen consideră că succesul de care Donald Trump se bucură în prezent se datorează ”unor oameni care reacţionează faţă de ceva diferit, proaspăt, inovator şi rebel”.

”Nu judec pe nimeni. Dacă el ieşe câştigător, va trebui să îl susţin şi sper că el va realiza cel mai bun mandat de care este capabil. Dacă nu, atunci a avut parte măcar de o campanie extraordinară. Cred că oamenii vor primi ceea ce merită”, a adăugat Charlie Sheen.

Carlos Irwin Estévez, născut pe 3 septembrie 1965, cunoscut sub numele de scenă Charlie Sheen, este un celebru actor american, cunoscut în special pentru rolurile sale din serialele ”Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a half Men” şi ”Anger Management”. În anul 2010 Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor din industria de televiziune, cu venituri de 1,8 milioane de dolari obţinute într-un singur sezon.

Viaţa privată a actorului Charlie Sheen a fost însă marcată de numeroase probleme cu justiţia, cauzate de consumul de alcool şi stupefiante, dar şi din cauza unor episoade de violenţă domestică. Din acest motiv, starul american a fost concediat în martie 2011 de CBS şi Warner Bros din serialul ”Two and a Half Men”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.