Filmul de acţiune „Îngerii lui Charlie/ Charlie's Angels”, regizat de Elizabeth Banks, comedia „Într-o relaţie cu telefonul meu/ Jexi” şi drama românească „Zavera” se numără între premierele weekendului în cinematografele din ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Al treilea lungmetraj din franciza „Charlie’s Angels”, filmul regizat de Banks le are în distribuţie pe Kristen Stewart, Naomi Scott şi Ella Balinska. Cei trei „îngeri” acţionează la comanda misteriorului Charles Townsend. 

Când un inginer de sistem dezvăluie detalii despre o tehnologie periculoasă, „îngerii lui Charlie” intră în acţiune şi îşi riscă viaţa pentru a apăra lumea.

„Charlie’s Angels” a debutat la televiziunea americană în 1976, cu Farrah Fawcett, Kate Jackson şi Jaclyn Smith în rolul unor detectivi privaţi care primesc misiuni din partea unui şef discret. În 2000, serialul a fost adaptat pentru marile ecrane, cu Lucy Liu, Cameron Diaz şi Drew Barrymore în rolurile principale. O continuare a fost lansată în 2003, „Charlie’s Angels: Full Throttle”.

Comedia „Într-o relaţie cu telefonul meu/ Jexi”, scrisă şi regizată de Jon Lucas şi Scott Moore, cunoscuţi pentru „Marea mahmureală”, îi are în distribuţie pe Adam Devine, Alexandra Shipp şi Rose Byrne.

Phil este dependent de telefonul lui. Nu are prieteni, îşi petrece tot timpul făcând topuri în cultura pop, iar viaţa lui amoroasă nu există. Totuşi, statutul său pe Facebook e pe cale să se schimbe.

Când se vede nevoit să îşi schimbe telefonul, cel mai nou model cumpărat vine cu o aplicaţie surprinzătoare: „Jexi” – o asistentă virtuală inteligentă. Cu ajutorul ei, Phil începe să se organizeze mai bine şi să aibă viaţă socială. Pe măsură ce se detaşează de folosirea telefonului, „Jexi” se transformă într-un coşmar din dorinţa de a-l păstra de Phil doar pentru ea.

Lungmetrajul „Zavera”, al treilea scris şi regizat de Andrei Gruzsniczki, îl are în centru pe Ştefan Caragioiu (Dorian Boguţă), inginer constructor în vârstă de 50 de ani. Existenţa lui intră într-un blocaj odată cu moartea celui mai bun prieten al său, arhitectul Nic Papahonţu (Şerban Pavlu), de care e legat prin tot ce a făcut până acum. Nic reprezintă tot ceea ce şi-ar fi dorit Ştefan de la viaţă: carismă, talent, dezinvoltură, o mare cultură şi o ştiinţă a oamenilor. El moare accidental, iar Ştefan este obligat să deschidă ochii asupra vieţii din jurul lui şi să ia decizii. Descoperă că toate adevărurile în care a crezut până acum se clatină serios, inclusiv prietenia lui cu Nic.

Din distribuţie mai fac parte Ioana Flora, Medeea Marinescu, Florentina Năstase, Coca Bloos şi Ioan Isaiu.

Comedia „Se-ncinge treaba!/ Playing With Fire”, regizată de Andy Fickman, cu John Cena în distribuţie, va avea, de asemenea, premiera vineri pe marile ecrane româneşti. Filmul are în centru o echipă de pompieri care trebuie să aibă grijă de trei copii pe care i-a salvat dintr-un incendiu.

Thrillerul „Valan - Valea îngerilor”, de Béla Bagota, are în centru un poliţist dedicat cauzei de a găsi cât mai multe fete dispărute. Traumatizat de dispariţia surorii lui în urmă cu două decenii, în mijlocul evenimentelor din România din decembrie 1989 el are o misiune la Braşov. Este nevoit să revină în satul natal, Valan, pentru a stabili dacă un cadavru găsit în munţi aparţine surorii lui.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.