Actorul american Channing Tatum, producător pentru NBC al unui serial dedicat concursurilor de dans, s-a asociat recent cu compania A24 pentru a produce un show TV care parodiază seriale poliţiste româneşti din anii 1980, informează The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Intitulat ”Iron Fisting”, noul proiect va fi realizat sub forma unui serial poliţist fictiv, cu o acţiune plasată în România anilor 1980. Inspirat din ”Miami Vice”, noul serial a fost denumit, în glumă, ”cel mai bun serial TV poliţist românesc din anii 1980 făcut vreodată”. 

Serialul va prezenta aventurile a doi poliţişti români care încearcă să apere comunismul şi pe compatrioţii lor de ”răutăţile capitalismului”. Noua producţie va fi dublată în engleză, iar filmările vor începe în luna septembrie, în Europa de Est. 

Producătorii nu au anunţat deocamdată numele actorilor din distribuţie şi nici numele postului TV care va difuza acest serial.

Serialul ”Iron Fisting” va fi realizat pe baza unui scenariu scris de Brian Gatewood şi Alex Tanaka şi va fi regizat de Rhys Thomas. 

Actorul Channing Tatum va produce acest show TV prin intermediul companiei sale de producţie, Free Association, în colaborare cu A24. 

Channing Tatum, născut pe 26 aprilie 1980, este un actor american care şi-a început cariera lucrând mai întâi ca dansator şi apoi ca fotomodel. S-a remarcat apoi şi pe marele ecran şi a devenit cunoscut cu roluri din filme precum ”G.I. Joe: Ascensiunea Cobrei”, ”Mike meseriaşu'”, ”21 Jump Street - O adresă de pomină”, ”Alertă de grad zero”, ”Foxcatcher” şi ”Ascensiunea lui Jupiter”. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.