Celebrul bucătar britanic Gary Rhodes a murit, pe 26 noiembrie, din cauza unei hemoragii cerebrale, a transmis familia lui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 59 de ani, Rhodes a murit marţi în casa lui din Dubai, unde avea două restaurante şi filma pentru un nou program TV.

„Pentru a pune capăt speculaţiilor dureroase făcute pe seama decesului subit al dragului nostru Gary Rhodes, familia TRhodes poate confirma că, după o zi bună de filmare cu Rock Oyster Media pentru ITV, aici, în Dubai, Gary a revenit acasă într-o dispoziţie bună pentru a petrece o seară liniştită cu soţia lui, Jennie. După cină, din nefericire, Gary a căzut în reşedinţa lor şi a fost dus urgent la spital, dar a murit din cauza unui hematom subdural”. 

Familia a făcut din nou apel la respectarea intimităţii şi a mulţumit celor care o sprijină în aceste momente.

Gordon Ramsay se numără între cei care i-au adus un tribut lui Rhodes. „Am pierdut un bucătar fantastic, Gary Rhodes. Este cel care a pus bucătăria britanică pe hartă”. 

Hematomul subdural este de obicei asociat cu leziunile la nivelul capului.

Gary Rhodes, figură cunoscută în Marea Britanie pentru munca lui, dar şi pentru felul în care se îmbrăca, şi-a deschis primele două restaurante în Londra, fiecare primind câte o stea Michelin în anii 1990. A apărut în show-ul TV „Hell’s Kitchen”, a găzduit două sezoane ale „Masterchef USA” şi a realizat propriul program, „Rhodes Around Britain”. În 2006, a primit însemnele Ordinului Imperiului Britanic pentru activitatea sa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.