KINOdiseea, cel mai mare festival internaţional de film pentru publicul tânăr din Europa de Sud-Est, revine cu o ediţie intitulată Altfel, ce va avea loc între 4 şi 7 aprilie, la Cinema „Elvire Popesco”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Va fi prezentată o selecţie a celor mai bune filme de la cea de-a zecea ediţie KINOdiseea, care a avut loc în noiembrie 2018.

Între producţii se numără animaţie franceză „Colţ Alb”, în regia lui Alexandre Espigares, care a avut premiera mondială la festivalul Sundance şi pe cea naţională la ediţia 10 a KINOdiseea, coproducţia Elveţia-Germania „Micuţa Vrăjitoare”, de Michael Schaerer, şi filmul mongolez „Copiii lui Genghis”, regizat de Zolbayar Dorj.

În total, la KINOdiseea Altfel sunt programate 6 proiecţii, dintre care 5 sunt dublate live, în cinematograf, de actori profesionişti.

Pe lângă cele trei lungmetraje, la KINOdiseea Altfel, pe 6 aprilie, de la ora 11:00, va putea fi urmărit un calup de scurtmetraje dublate în limba română, dedicate publicului foarte tânăr, cu vârste cuprinse între 3 şi 6 ani. Selecţia de filme scurte se intitulează „Dorinţe” şi cuprinde 10 animaţii şi live-action, dintre cele mai apreciate ale anului trecut.

Biletele pentru proiecţiile din cadrul KINOdiseea Altfel se găsesc pe Eventbook.ro, la preţuri de 7 lei (copii cu vârste sub 7 ani), 15 lei (adulţi) şi 20 de lei (copil + părinte).

KINOdiseea este organizat de Asociaţia Culturală Metropolis. Proiect cultural finanţat de Centrul Naţional al Cinematografiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.