„Once Upon a Time in... Hollywood”, al nouălea lungmetraj al lui Quentin Tarantino, va fi lansat pe marile ecrane din China la finalul lui octombrie, după trei lui de la premiera nord-americană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vestea a fost dată de actorul Leonardo DiCaprio pe contul de Weibo, unde are 2 milioane de fani, potrivit Variety. 

Nu este cunoscut ce scene vor fi cenzurate, însă cu siguranţă acest lucru se va întâmpla. În 2013, „Django Unchained” a fost lansat în China. În aceeaşi zi, a fost scos din programul cinematografelor şi reeditat pentru a fi înlăturate scenele violente. A revenit pe marile ecrane, însă a înregistrat un eşec, cu doar 2,5 milioane de dolari încasări.

„Once Upon a Time in... Hollywood”, care a avut un buget de 90 de milioane de dolari, a generat, până în prezent, încasări totale de 344,5 milioane de dolari.

Din distribuţie mai fac parte Brad Pitt, Al Pacino, Margot Robbie, Emile Hirsch, Dakota Fanning şi Kurt Russell.

Acţiunea lungmetrajului scris şi regizat de Quentin Tarantino are loc la finalul anilor 1960 şi este centrată pe un actor a cărui carieră este în impas (DiCaprio) şi pe dublura lui (Pitt). Coincidenţa face ca personajul lui DiCaprio, Rick Dalton, să fie vecin cu cel interpretat de Margot Robbie - Sharon Tate, starletă şi soţia lui Roman Polanski ucisă de secta lui Charles Manson.

Este pentru prima dată când DiCaprio şi Pitt joacă împreună într-un film. „Once Upon a Time in... Hollywood” a avut premiera mondială la ediţia de anul acesta a Festivalului de Film de la Cannes, unde a fost inclus în competiţie.

Scena în care personajul lui Brad Pitt se confruntă cu Bruce Lee, interpretat de Mike Moh, i-a adus critici lui Tarantino pentru portretizarea şi ironizarea legendarului luptător de arte marţiale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.