Cea de a doua ediţie a Festivalului Internaţional de Magie "Time for magic" se va desfăşura între 3 şi 7 octombrie, la Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei mai talentaţi iluzionişti din lume îşi dau întâlnire zilele acestea în oraşul de pe Bega pentru a realiza un spectacol demn de Capitala Culturală Europeană iar “Time For Magic” este o oportunitate unică de a-i vedea pe campionii mondiali ai magiei pe aceeaşi scenă: Aaron Crow (Belgia) - Nr.1 Mondial la Danger Magic; Christian Wedoey (Norvegia) - Nr. 1 Mondial la Underwater Escapes; Lea Kyle (SUA) - Nr. 1 Mondial la Quick Change Magic; Young Min (Coreea de Sud) - Campion Mondial FISM la General Magic; Florian Sainvet (Franţa) - Campion Mondial FISM la Manipulation Magic; Andrey Jigalov (Germania) - Nr. 1 Comedy Act la Cabaret du Monde; Anca & Lucca (Austria) - Campioni Mondiali FISM la Mentalism; Wolfgang Moser (Austria) este magicianul vienez cu cele mai vândute bilete; Johannes (România) singurul magician român care a avut propria emisiune TV; Lorenzo-Cristian (Timişoara - România) este cel mai titrat magician român şi artistul Timişoara independent cu cele mai multe bilete vândute.

Anul acesta organizatorii au pregătit cinci evenimente spectaculoase, în trei limbi diferite, în diverse locaţii din oraş.

Program

3 octombrie, ora 18:00, la Cinema Victoria, spectacol în limba germană cu Wolfgang Moser, campionul naţional la magie al Austriei;


3 octombrie, ora 19:30, Sala Capitol a Filarmonicii Banatul, spectacol în limba engleză cu campionii mondiali la Mentalism, Anca & Lucca;
5 octombrie, Street Magic cu Johannes si Abel, de la 15:00-18:00, la Iulius Town, lângă lac;
5 octombrie, Human Demonstration cu Lorenzo-Cristian, de la 18:15, la Iulius Town, lângă lac;
5 octombrie, Fun Club cu întrebări şi poveşti despre arta iluzionismului spuse chiar de magicienii celebri, ora 18:30, la Iulius Town, lângă lac;
7 octombrie, Gala Campionilor Mondiali, ora 19:00, la Sala “Constantin Jude” toti pe aceeaşi scenă: Aaron Crow, Christian Wedoy, Lea Kyle, Young Min, Florian Sainvet, Lorenzo-Cristian Magic, Andrey Jigalov.

"Ce vom face pe 3-7 octombrie la Time For Magic Festival chiar va fi cel mai mare spectacol de Magie întâmplat vreodată în România. Nu ratati spectacolele, aşa ceva numai în Las Vegas mai puteţi vedea - toţi cei mai buni iluzionişti ai momentului la nivel mondial pe aceeaşi scenă şi se întâmplă la TM2023!”, declară Lorenzo-Cristian, iniţiatorul festivalului.

Proiectul face parte din Programul cultural naţional Timişoara - Capitală Europeană a Culturii în anul 2023 şi este finanţat prin programul derulat de Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Timiş, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.