Cea de-a doua ediţie a Fall in Love Festival va avea loc în perioada 4 - 6 septembrie 2020, pe domeniul palatului Mogoşoaia, iar abonamentele au fost deja puse în vânzare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primii artişti confirmaţi pentru ediţia de anul viitor vor fi anunţaţi în curând, au transmis luni organizatorii.

În cele trei zile, pe lângă concerte, vor avea loc şi activităţi conexe, vor fi amenajate spaţii de relaxare şi instalaţii de artă şi multimedia.

Abonamentele pentru Fall in Love Festival 2020 pot fi cumpărate din reţeaua Bilete.ro, la preţuri pornind de la 119 lei, la care se adaugă taxe.

Prima ediţie, la care au cântat, între alţii, Kaiser Chiefs şi De La Soul, a fost marcată de anularea show-ului Liam Gallagher cu câteva minute înainte de ora la care trebuia să urce pe scenă. Managementul artistului britanic a decis ca muzicianul să nu cânte pentru că nu au fost îndeplinite solicitările tehnice din contract. Organizatorii au spus că au fost întâmpinate probleme tehnice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.