În filmul clasic "Shrek", din 2001, de la DreamWorks, căpcăunul găzduieşte fără să vrea o menajerie de refugiaţi din poveşti. Acum, milenialii care caută o escapadă nostalgică pot sta într-o locuinţă reală a mlaştinii lui Shrek.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Situată într-o pădure izolată din regiunea scoţiană Highlands, proprietatea este listată pe Airbnb şi va începe să primească oaspeţi la mijlocul lunii octombrie. 

Decorul din interior este de tip "swamp chic": pardoseală de pământ, scaune din sfoară şi lemn şubred, un covor din piele de crocodil verde lămâie, o cuvertură de pat din petice. Un şemineu construit în scobitura unui copac aminteşte de stilul Art Nouveau. 

"Mlaştina lui Shrek este minunată", spune Donkey. "Ştiţi ce-mi place la ea? Totul. Amenajarea peisagistică înverşunată, interioarele modeste, bolovanii frumoşi, totul. Abia aştept ca oaspeţii să experimenteze singuri această felie de paradis noroios". 

Facilităţile sunt pe măsură. Nu există wifi, aer condiţionat, televizor sau bucătărie (se presupune că oaspeţii se simt confortabil să mănânce mâncare crudă sau să conducă până în oraş pentru o friptură). Toaleta lui Shrek oferă vizitatorilor "intimitatea supremă" şi dispune de o găleată. Un lux este adăugarea de electricitate, deşi vizitatorii se pot baza şi pe lumina lumânărilor din ceară de urechi.

Proprietatea este administrată de Ardverikie Estate, care a fost vizitată de regina Victoria şi de prinţul Albert în 1847 şi care, mai recent, a apărut în "The Crown" şi "No Time to Die". În cadrul unei promoţii pentru a sărbători deschiderea, Airbnb oferă un sejur gratuit de două nopţi între 27 şi 29 octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.