Casa pe care creatorul de modă britanic Alexander McQueen o deţinea în Mallorca a fost vândută pentru 2,45 milioane de euro, potrivit El Pais.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vila, care a fost renovată complet în 2005, are vedere către portul Santa Ponça şi către munţii Tramontana.

McQueen, care a devenit celebru în anii 1990, când l-a înlocuit pe John Galliano şi a fost numit director de creaţie la Givenchy, s-a sinucis în februarie 2010.

În casa amplasată în municipiul Calviá de pe insula Mallorca a petrecut numeroase vacanţe, din 2005 şi până la moartea sa.

Compania imobiliară germană Engel & Völkers, care a confirmat vânzarea ce a avut loc la finalul lunii decembrie, nu a oferit detalii despre cumpărător.

Totalul proprietăţii este de 900 de metri pătraţi, iar casa cu cinci dormitoare şi trei săli de baie, două terase, piscină şi garaj subteran are o suprafaţă de 450 de metri pătraţi.

(Foto: Engel & Völkers)
(Foto: Engel & Völkers)

Creatorul de modă a mai avut o casă de vacanţă în Ibiza, însă prefera Mallorca. Aici locuieşte Sebastián Pons, designer care ia fost mână dreaptă mai mulţi ani. 

Potrivit unui interviu acordat de Pons pentru documentarul dedicat lui McQueen, lansat vara trecută, creatorul de modă britanic i-a mărturisit, în urma unei petreceri din casa lui din Santa Ponça, că vrea să îşi pună capăt zilelor.

După moartea lui Alexander McQueen, colega şi prietena lui Sarah Burton a preluat compania, iar printre clienţii săi, în ultimii ani, s-au numărat  Kate Middelton şi Megan Markle.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.