Carnavalul de la Veneţia a debutat, sâmbătă, cu un impresionant spectacol acvatic, cu sute de măşti, gondole luminoase, jonglerii cu foc şi acrobaţii la înălţime, toate realizate de artişti şi dansatori într-o paradă pe Rio di Canareggio.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Carnavalul de la Veneţia a debutat sâmbătă seara, cu un spectacol de lumină şi culoare, gondole şi măşti, într-o punere în scenă a lumii subacvatice. 

Rio di Canareggio a devenit scena unui impresionant spectacol cu sute de măşti, artişti în costume fabuloase, acrobaţii şi jonglerii cu foc, care au uimit audienţa. 

 

Zeci de dansatori şi actori au plutit pe Rio di Canareggio. "A fost incredibil", au spus câţiva turişti. O dansatoare prinsă de un balon a dansat în ritmul muzicii, fluturând o pelerină cu leduri. 

Carnavalul de la Veneţia se încheie pe 28 februarie. Sărbătoarea datează din anul 1296 şi celebrează trecerea de la iarnă la primăvară. Pe durata evenimentului, în Piaţa San Marco au loc concursuri de măşti, dar şi concerte, parade, spectacole de teatru. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.