Carla Bruni, soţia fostului preşedinte francez Nicolas Sarkozy, a declarat, într-un interviu pentru ediţia spaniolă a Vanity Fair, că soţul ei nu vrea să revină în politică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântăreaţa şi fosta primă-doamnă asigură că fostul şef al republicanilor a întors definitiv pagina: "Soţul meu nu se va întoarce la politică pentru că nu vrea să divorţeze", a glumit ea. "Este foarte îndrăgostit şi ar trebui să găsească pe altcineva. Nu, nu, nu, fără politică, s-a terminat! Nu doar din cauza mea, ci pentru că soţul meu, care după părerea mea a fost cel mai bun preşedinte pe care l-am avut după mulţi ani, nu a fost reales. Şi este o democraţie, deci s-a terminat. Nu va reveni în politică", a insistat ea. 

"Se orientează către viitor", a continuat ea. "Nu este un bărbat melancolic sau nostalgic (...) Este un om de acţiune. Are un nou job, este avocat şi lucrează din greu. Oamenii din lumea întreagă lume vin la Paris pentru a-i cere sfatul (...) Nu mai vrem politică. A avut o carieră strălucită, a început ca deputat, a fost primar timp de 20 de ani, ministru, preşedinte... Şi a pierdut alegerile. Se află într-o altă etapă din viaţa sa şi este fericit". 

Nicolas Sarkozy a anunţat deja că se dedică complet noii vieţi. "Am întors pagina", a declarat el în noiembrie la BFM TV.

Perspectiva unei candidaturi în 2022 s-a îndepărtat după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare, dintre care unul cu executare, pentru corupţie şi trafic de influenţă în dosarul "interceptărilor". Avocatul său a anunţat în aceeaşi zi că va face apel. El este anchetat şi în cazul Bygmalion, pentru care trebuie să fie judecat pentru finanţare ilegală în campania sa din 2012. 

Soţia sa îl susţine: "Sunt la fel de îndrăgostită ca în prima zi. Acum, el boxează în ringul judiciar. Şi sunt alături de el. Pentru a-l încuraja, a-i oferi dragostea mea, a-i alina rănile", a declarat ea pentru Vanity Fair. 

Bruni a declarat în interviu că se gândeşte să-şi publice memoriile în care va povesti şi experienţa ca primă-doamnă. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.