Artista Cardi B a fost dată în judecată pentru 10 milioane de dolari de fostul ei manager, acesta acuzând-o că a încălcat contractul pe care îl aveau, scrie bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Klenord „Shaft" Raphael s-a declarat „dezamăgit” că artista rapp l-a îndepărtat din cariera ei.

El o acuză pe Cardi B, care a semnat cu o nouă companie de management în luna martie, de „încălcare a contractului, îmbogăţire fără justă cauză şi defăimare”.

Cardi B nu a răspuns încă la acuzaţiile pe care i le aduce Klenord „Shaft" Raphael.

Artista Cardi B şi Klenord Raphael au început să lucreze împreună în anul 2015. El este recunoscut şi drept compozitor şi rpoducător al single-ului ei de debut, „Bodak Yellow”.

„De când a descoperit-o pe Cardi B în 2015, Shaft a jucat un rol cheie în dezvoltarea carierei ei în muzică, precum şi în construirea imaginii ei”, a transmis compania de management KSR, deţinută de Klenord „Shaft" Raphael.

„Deşi este mândru de colaborările de succespe care le-au avut, prin care ea a evoluat de la un influencer pe Instagram la un star în industria muzicală, Shaft este dezamăgit de decizia artistei de a îl îndepărta din cariera ei. Shaft este încrezător că acest process îi va valida conduita şi că va avea câştig de cauză”, a mai transmis KSR.

Cardi B, în vârstă de 25 de ani, care şi-a lansat în aprilie albumul de debut, „Invasion of Privacy” a semnat în martie cu compania de management Quality Control.

Potrivit procesului, prin semnarea contractului cu această nouă companie, Cardi B a încălcat contractual cu KSR.

După lansarea primului ei album, Cardi B a devenit prima artistă cu 14 melodii în Billboard's Hot 100 Charts. Recordul anterior era deţinut de Beyonce, cu 12 melodii.  

Originară din cartierul Bronx din New York, Cardi B a vorbit anterior despre cum a devenit animatoare în cluburi de noapte în anii adolescenţei ei, pentru a scăpa de o relaţie abuzivă. Ea a spus că banii pe care i-a obţinut astfel au ajutat-o să îşi plătească şcoala.

Cardi B a anunţat recent că va face o pauză de la ssusţinerea de spectacole live – la o lună după ce a confirmat că este însărcinată. Artista, care are o relaţie cu rapperul Offset, şi-a anunţat fanii pe instagram că va susţine ultimul spectacol live la festivalul Broccoli înainte de a naşte, menţionând, însă, că se va întoarce pe scenă pentru turneul lui Bruno Mars.

Născută pe 11 octombrie 1992, în Bronx, New York, Belcalis Almanzar, cunoscută cu numele de scenă Cardi B, este o interpretă americană de rap, trap şi hip hop. Ea a devenit cunoscută prin intermedul platformei Instagram. În perioada 2015 – 2017, artista a apărut în serialul „Love & Hip Hop: New York” difuzat de televiziunea VH1.

În februarie 2017, Cardi B a semnat primul ei contract cu o casă de discuri importantă, Atlantic Records. Single-ul ei de debut pentru Atlantic, „Bodak Yellow”, s-a situat pe primul loc în clasamentul US Billboard Hot 100. Melodia a fost inclusă în albumul ei de debut, „Invasion of Privacy” (2018). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.