Cântăreţul şi actorul Ross William Wild este noul solist al trupei britanice Spandau Ballet, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El îl înlocuieşte pe liderul vocal Tony Hadley, care a anunţat în luna iulie a anului trecut că părăseşte grupul.

Prima apariţie oficială a lui Wild alături de trupă va avea loc pe 6 iunie, în concertul pe care aceasta îl va susţine la clubul Subterania din Londra.

El l-a cunoscut pe basistul grupul, Martin Kemp, în 2016, când au jucat împreună în spectacolul Million Dollar Quartet, în care Wild l-a jucat pe Elvis Presley.

Spandau Ballet a fost înfiinţată la Londra, în 1979. Trupa a lansat şapte albume de studio. Spandau Ballet s-a despărţit în 1989, după lansarea albumului „Heart Like a Sky”, fiind implicată apoi, în 1999, într-un proces: solistul Tony Hadley, toboşarul John Keeble şi saxofonistul Steve Norman l-au acţionat, fără succes, în judecată pe chitaristul Gary Kemp. Cei trei susţineau că Kemp, compozitorul pieselor trupei, le promisese cedarea unei părţi din drepturile de autor. Trupa s-a reformat, a susţinut mai multe concerte în 2009 şi a lansat ce de-al şaptelea album, „Once More”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.