Cântăreţul Harry Styles a lansat în prima zi a anului videoclipul „Treat People With Kindness” în care apare alături de actriţa Phoebe Waller-Bridge, premiată cu Emmy pentru serialul „Fleabag”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizorul Gabe Turner a dezvăluit pe Twitter că videoclipul alb-negru a fost filmat la începutul anului 2020, înainte ca pandemia să oprească majoritatea producţiilor.

„Nu ne-am dat seama cât de norocoşi am fost să facem asta atunci! Harry şi Phoebe - un punct culminat absolut al carierei! Este lansat astăzi sperând că în 2021 ne vom putea întoarce la un fel de normalitate”, a scris el.

Piesa este inclusă pe albumul „Fine Line”, lansat de Styles pe 13 decembrie 2019 şi apreciat deopotrivă de critici şi public. A primit trei nominalizări la premiile Grammy 2021 - „best pop vocal album”, „best pop solo performance” („Watermelon Sugar”) şi „best music video” („Adore You”).

Waller-Bridge este cunoscută pentru show-ul de televiziune „Fleabag”, care s-a impus la premiile Emmy din 2019. Ea este co-autor al scenariului „No Time to Die”, care va fi lansat pe 21 aprilie 2021, după mai multe amânări din cauza pandemiei. Recent, a regizat clipul pentru piesa „Savior Complex” a lui Phoebe Bridgers.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.