Cântăreţul canadian Garou, care va concerta la Bucureşti pe 31 octombrie, a participat la un turneu de poker pentru a-l sprijini pe Guy Laliberte, fondatorul Cirque du Soleil şi al organizaţiei One Drop, care strânge fonduri pentru a asigura cât mai multor oameni din zone defavorizate acces la apa potabilă, donând astfel 1 milion de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Interpretul şi compozitorul a fost unul dintre cei 35 de jucători de poker amatori care au fost selectaţi să participe la turneul de poker exclusivist ”One Drop Extravaganza” de la Monte Carlo, inclus în Cartea Recordurilor, datorită sumei de intrare în joc: 1 milion de euro.

Pentru această cauză umanitară Garou a acceptat să se aşeze la masa de joc şi să plăteasca suma de deschidere. Asistat de un jucător de poker profesionist, Garou a fost foarte dedicat cauzei umanitare pentru care a luptat, însă a fost eliminat din turneu.

Pe 31 octombrie, de la ora 19.30, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, cântăreţul canadian va oferi va susţine un concert în cadrul turneului ”Fly Me to the Moon”.

Turneul mondial ”Fly Me to the Moon” îl va purta pe cântăreţul canadian în săli de spectacol din toată lumea.

Biletele pentru spectacolul de la Bucureşti costă de la 100 la 350 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală, şi pot fi procurate de pe vreaubilet.ro.

Garou a cântat în România, prima dată, în 8 aprilie 2015, la Sala Palatului din Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.