Cântăreaţa fado Mariza revine în concert la Bucureşti pe 17 februarie 2018, pentru a îşi promova albumul care urmează să fie lansat la finalul acestui an, informează organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel mai recent concert pe care interpreta portugheză l-a susţinut în Capitală a avut loc în luna noiembrie a anului trecut, când aproximativ 3.000 de persoane au fost prezente la Sala Palatului.

Mai multe detalii despre viitorul concert al Marizei vor fi anunţate în curând.

În prezent, artista se află în turneul ”Mundo”, dedicat celui de-al optulea album, care a fost lansat în 2015.

Născută pe 16 decembrie 1973, în Mozambic, şi crescută în Portugalia, multipla nominalizată la premiile Grammy şi câştigătoare a premiului BBC pentru “cel mai bun artist european”, Mariza a colaborat, de la lansare, în 2001, cu nume precum Lenny Kravitz şi Sting, Cesária Évora şi Tito Paris, Carlos do Carmo şi Rui Veloso.

În anul 2004, solista a primit premiul Asociaţiei Jurnaliştilor Străini din Portugalia şi European Border Breakers Award. De asemenea, în acelaşi an, cu ocazia Jocurilor Olimpice din Atena, Mariza a cântat în duet cu Sting piesa "A Thousand Years”.

Într-un singur deceniu, Mariza a vândut albume în peste un milion de exemplare şi a susţinut un număr impresionant de concerte, peste tot în lume, devenind cântăreaţa cu cele mai mari vânzări din istoria muzicală a Portugaliei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.