Cântăreaţa americană Demi Lovato a câştigat peste 20 de milioane de dolari în prima parte a turneului ei mondial prin care îşi promovează albumul „Tell Me You Love Me World Tour”, lansat în 2017, scrie Billboard.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu spectacole susţinute în 20 de oraşe din America de Nord, cântăreaţa şi-a început turneul pe 26 februarie, la Viejas Arena din San Diego. Lovato şi-a încheiat prima parte a turneului mondial pe 2 aprilie, la Prudential Center din oraşul Newark din statul New Jersey. În această perioadă, ea a cântat pentru peste 262.000 de fani.

Cel mai profitabil show pe care Demi Lovato l-a susţinut în prima parte a acestui turneu a fost în Barclays Center din Brooklyn, New York, unde a generat încasări de 1,5 milioane de dolari.

DJ Khaled şi Kehlani au fost artiştii care au cântat în deschiderea concertelor lui Demi Lovato din prima parte a turneului, care a avut loc în America de Nord.

Următoarea destinaţie a artistei în turneul „Tell Me You Love Me” este Europa. Cea de-a doua parte a turneului mondial va începe pe 24 mai, în Irlanda de Nord. Demi Lovato se va afla în Europa până la sfârşitul lunii iunie, iar apoi, în toamnă, va cânta în America Latină, începând din 20 septembrie, în Mexic.

Născută pe 20 august 1992, Demetria Devonne „Demi” Lovato este cântăreaţă, compozitoare şi actriţă americană. Ea a debutat în serialul „Barney & Friends”, dar a devenit cunoscută pentru interpretarea rolului Mitchie Torres în filmele „Camp Rock” şi „Camp Rock 2: The Final Jam” (2010). Ea s-a remarcat şi în serialul „Sonny şi steluţa ei norocoasă/ Sonny with a Chance”.

În industria muzicală, Demi Lovato a debutat în 2008, cu albumul „Don't Forget”. Ea a mai lansat albumele: „Here We Go Again” (2009), „Unbroken” (2011), „Demi” (2013), „Confident” (2015) şi „Tell Me You Love Me” (2017).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.