Cântăreaţa country Carrie Underwood va primi, pe 20 septembrie, o stea pe Hollywood Walk of Fame, iar printre invitaţi se vor număra producătorul Simon Cowell şi cântăreţul Brad Paisley.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artista va primi a 2.646-a stea pe celebrul bulevard. Aceasta va fi montată în faţa Capitol Records, companie cu care a început o colaborare anul trecut.

Underwood, în vârstă de 35 de ani, este câştigătoarea sezonului al patrulea al emisiunii „American Idol” şi are în palmares 7 premii Grammy, 6 trofee CMA (Country Music Awards), 14 ACM (Academy of Country Music Awards) şi 12 American Music Awards.

Cele cinci albume de studio lansate de ea au fost vândute în 16,3 milioane de exemplare, în SUA, şi este singura cântăreaţa country care a ajuns pe primul loc în Billboard 100 şi a avut 14 piese pe primul loc în topurile country ale Billboard. Cel mai recent album al ei este „Storyteller”, lansat în 2015.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.