Cântăreaţa americană Beyonce, în vârstă de 35 de ani, a anunţat miercuri prin intermediul unui mesaj publicat pe contul ei de Instagram că este din nou însărcinată şi că ea şi soţul ei, rapperul Jay Z, vor deveni părinţi de gemeni în 2017. Anunţul vedetei a stabilit noi recorduri pe reţelele de socializare, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vrem să împărtăşim cu voi iubirea şi fericirea noastră”, a scris Beyonce într-un mesaj publicat pe contul ei de Instagram. ”Am fost binecuvântaţi de două ori. Suntem incredibil de recunoscătări pentru faptul că familia noastră se va mări cu alţi doi membri şi vă mulţumim pentru urările de bine”, a adăugat artista.

Anunţul a fost însoţit de o fotografie în care Beyonce pozează în lenjerie intimă, cu siluenta vizibil rotunjită de sarcină şi purtând pe cap un voal amplu. 

Mesajul vedetei americane a devenit principalul subiect de discuţii pe Twitter şi a generat peste 500.000 de mesaje pe această reţea de socializare în prima oră după ce a fost publicat.

De asemenea, pe Instagram, fotografia publicată de Beyonce a primit 6,4 milioane de Like-uri şi a generat peste 339.000 de comentarii, în mai puţin de opt ore după publicare.

În prima oră după publicare, fotografia vedetei R&B primise deja 2,4 milioane de Like-uri şi generase peste 166.000 de comentarii.

Beyonce a depăşit astfel precedentul record de popularitate pe Instagram care era deţinut de o fotografie cu Selena Gomez - în care artista era prezentată în timp ce bea Coca-Cola -, care generase în iunie 2016 un număr de 6,3 milioane de Like-uri.

Naşterea primului copil al cuplului Beyonce - Jay Z, Blue Ivy, a cauzat o veritabilă furtună mediatică în 2012, când sute de paparazzi s-au adunat în faţa spitalului Lenox Hill din New York, care a fost nevoit să îşi închidă o parte a secţiei ”Maternitate - Naşteri” pentru a putea să asigure intimitatea cuplului.

În anunţul ei de miercuri, Beyonce nu a spus când vor veni pe lume gemenii cuplului şi nu a oferit alte detalii despre sarcină.

Nu se ştie deocamdată dacă sarcina vedetei va afecta planurile sale de a participa la gala de decernare a premiilor Grammy, care va avea loc pe 10 februarie la Los Angeles, unde Beyonce a primit cele mai multe nominalizări - nouă - şi unde, potrivit presei americane, ar trebui să susţină un recital.

De asemenea, vedeta americană ar trebui să susţină un concert în calitate de headliner la festivalul Coachella din California în luna aprilie.

Beyonce şi Jay Z s-au căsătorit pe 4 aprilie 2008. Fiica lor, Blue Ivy, a venit pe lume pe 7 ianuarie 2012.

Beyonce Knowles, născută pe 4 septembrie 1981, este cântăreaţă pop şi R&B, devenită celebră în calitate de solistă principală a grupului feminin Destiny's Child, ale cărui discuri s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial. După destrămarea acestui grup, ea a ales cariera solo, pe parcursul căreia a lansat cinci albume de studio, care s-au vândut în peste 100 de milioane de copii. Artista americană a câştigat numeroase trofee, inclusiv 20 de premii Grammy.

Shawn Corey Carter, născut pe 4 decembrie 1969, cunoscut sub numele de scenă Jay Z, este un rapper, producător şi antreprenor american. Jay Z este unul dintre cei mai bogaţi artişti din lume, cu o avere estimată la aproximativ 500 de milioane de dolari. Discurile artistului american, care a câştigat 21 de premii Grammy, s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.