Cântăreaţa australiană Sia, în vârstă de 44 de ani, care a declarat că îşi doreşte să rămână necăsătorită tot restul vieţii, a dezvăluit că a adoptat un băiat, scrie presa britanică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dezvăluirea a fost făcută într-un reportaj realizat de revista GQ despre DJ Diplo, un prieten bun al cântăreţei şi colaborator.

„Mare parte din interacţiunea noastră este bazată pe încercările de a nu avea relaţii sexuale pentru a nu distruge relaţia noastră profesională, pentru că este un bărbat incredibil de sexy”, a spus ea despre DJ-ul şi producătorul Diplo. În acest sens, ea a dezvăluit că anul acesta i-a trimis un mesaj legat de relaţia care îi uneşte.

„Eşti una dintre cele cinci persoane din lumea asta care mă atrag sexual. Am decis să rămân necăsătorită pentru tot restul vieţii şi tocmai am adoptat un băiat, aşa că nu am timp pentru nimic romantic... Dar dacă eşti interesat de sex fără obligaţii, anunţă-mă!”.

Sia şi-a exprimat public dorinţa de a fi mamă încă de anul trecut, când a explicat cât de mult a impresionat-o serialul documentar „Foster” despre sistemul de îngrijire adoptivă din Los Angeles.

Unul dintre cazurile prezentate a atras, în mod special, atenţia publicului - povestea unui adolescent în vârstă de 16 ani, Dasani, care şi-a petrecut aproape toată viaţa mutându-se dintr-un cămin în altul, după ce, la vârsta de 4 ani a fost martor la uciderea mamei lui. Pe Twitter, cântăreaţa s-a oferit să îl primească în casa ei (mesaj şters între timp), apoi a început demersurile pentru adopţie.

Anul acesta, Sia a suprins pe toată lumea cu vestea finalizării adopţiei şi spune că maternitatea îi va ocupa acum cea mai mare parte a timpului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.