Cântăreaţa Anastacia va lansa primul ei album live, ”A 4 App”, ce include cântece selectate de fani, prin intermediul aplicaţiei sale pentru smartphone-uri, Anastasia App, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul album al artistei americane va conţine versiuni live ale unor cântece alese de fani, care au fost interpretate de artistă în cadrul turneului ”The Ultimate Collection Tour”.

Albumul va fi distribuit şi pe platforma muzicală online Pledge Music. Coperta materialului discografic a fost creată de unul dintre fanii cântăreţei.

Albumul ”A 4 App” va fi disponibil spre descărcare începând din 16 decembrie. 

Anastacia Lyn Newkirk, născută pe data de 17 septembrie 1968, cunoscută sub numele de scenă Anastacia, este o cântăreaţă şi textieră americană. A debutat în 1999 cu single-ul ”I'm Outta Love” de pe albumul ”Not That Kind”, care i-a adus celebritatea. A lansat numeroase piese de mare succes, precum ”Paid My Dues”, ”Left Outside Alone”, ”Sick and Tired”. Albumele ei s-au vândut în peste 40 de milioane de copii pe plan mondial.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.