Thrillerul horror „Călugăriţa: Misterul de la mânăstire/ The Nun”, al cincilea lungmetraj din franciza „Conjuring”, filmat integral în România, s-a menţinut pentru al treilea weekend pe primul loc în box office-ul românesc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul regizat de Corin Hardy a fost vizionat de 27.232 de spectatori şi a generat încasări de 544.438 de lei, potrivit cifrelor oferite de Cinemagia.

Pe locul al doilea în box office-ul românesc de weekend a debutat „Peppermint: Gustul răzbunării”, un thriller de acţiune cu Jennifer Garner în rol principal. Regizat de Pierre Morel, pe baza unui scenariu scris de Chad St. John, producţia STX Films îi are în distribuţie şi pe John Ortiz, John Gallagher Jr., Juan Pablo şi Method Man. 

„Peppermint: Gustul Răzbunării” spune povestea lui Riley North (Jennifer Garner), o tânără mamă al cărui destin se schimbă radical după ce soţul şi copilul lor sunt ucişi într-un atac. Filmul a fost vizionat de 19.442 de spectatori şi a generat încasări de 396.643 de lei.

Filmul horror-SF „Predatorul/ The Predator” a coborât un loc, până pe trei, după ce - în al doilea weekend de la premieră - a generat încasări de 342.668 de lei şi a fost vizionat de 13.398 de spectatori.

Un alt debut în box office-ul românesc de weekend îl reprezintă animaţia „Ploey - Inimă de viteaz/ Ploey:You Never Fly Alone”, care a intrat în clasament pe locul al patrulea, după ce a fost vizionată de 16.135 de spectatori şi a generat încasări de 313.331 de lei.

Comedia de acţiune „O simplă favoare/ A Simple Favor", regizată de Paul Feig, cu Blake Lively şi Anna Kendrick în rolurile principale, a coborât două poziţii în top, până pe cinci. În al doilea weekend de la premieră, filmul a fost vizionat de 10.119 spectatori şi a generat încasări de 210.954 de lei.

Filmul de aventuri „Alpha”, regizat de Albert Hughes, a coborât un loc, după ce - în al cincilea weekend de la premieră - a fost vizionat de 7.068 de spectatori şi a generat încasări de 164.559 de lei.

Tot un loc a coborât şi comedia de acţiune „Spionul care mi-a dat papucii/ The Spy Who Dumped Me", cu Mila Kunis, Justin Theroux şi Kate McKinnon în distribuţie. În al şaselea weekend, lungmetrajul a generat încasări de 106.471 de lei şi a fost vizionat de 4.902 spectatori.

„Povestea unui pierde-vară” este singurul film românesc din top 10. Filmul lui Paul Negoescu, cu Alexandru Papadopol şi Crina Semciuc în distribuţie, a debutat pe locul al optulea, cu încasări de 105.359 de lei şi a fost vizionat de 6.502 spectatori.

Animaţia „Luis şi mini-extratereştrii/ Luis & the Aliens" a coborât cinci locuri în box office-ul românesc de weekend, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 95.466 de lei şi a fost vizionată de 5.054 de spectatori.

Pe locul al zecelea s-a clasat animaţia „Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă/ Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation", în coborâre o poziţie. După 11 săptămâni de la debut, filmul a generat încasări de 91.692 de lei şi a fost vizionat de 4.573 de spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.