Cei doi câini furaţi ai cântăreţei Lady Gaga, rasa bulldog francez, au fost găsiţi teferi şi înmânaţi Poliţiei, potrivit oficialilor, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele două patrupede, furate în timpul unui jaf armat, au ajuns la reprezentantul cântăreţei, a anunţat Poliţia. 

Persoana care plimba câinii artistei, Ryan Fischer, a fost împuşcată de doi bărbaţi care a răpit câinii în Hollywood, Los Angeles, miercuri. 

Acesta se află în spital şi familia sa a precizat vineri că se aşteaptă să se recupereze complet.  

Lady Gaga a oferit 500.000 de dolari pentru recuperarea animalelor, dar nu este clar dacă recompensa a fost cerută.

Starul - al cărei nume real este Stefani Germanotta, se află în prezent la Roma unde lucrează la un nou film de Ridley Scott, "Gucci".

În prima reacţie publică a ei după atac,Gaga a scris pe Twitter: "Inima mea e bolnavă. Mă rog ca familia mea să fie din nou întregită cu un act de bunătate. Voi plăti 500.000 de dolari pentru reîntoarcerea lor în siguranţă". 

Într-un alt mesaj pe Twitter, cântăreaţa a scris: "Continui să te iubesc Ryan Fischer, ţi-ai riscat viaţa pentru a te lupta pentru familia noastră. Vei fi un erou mereu". 

Gaga este cunoscută ca fiind extrem de protectoare cu câinii ei, care au însoţit-o la gala American Music Awards şi la concertul pe care l-a susţinut în 2017 la Super Bowl.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.