Céline Dion, care a anulat concerte din turneul său, inclusiv pe cel de la Bucureşti, le-a urat, de Crăciun, fanilor ei "multă sănătate", în contextul în care ea însăşi are probleme de sănătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Videoclipul a fost vizionat de aproape un milion de ori în doar câteva ore. Surâzătoare şi cu o ghirlandă pe fundal, Céline Dion a transmis în videoclipul publicat sâmbătă, „Crăciun Fericit tuturor”.

 

„Îţi doresc dragoste, fericire şi, mai presus de toate, multă sănătate”, a spus Céline Dion. 

Cântăreaţa se confruntă cu probleme semnificative de sănătate şi acesta este primul ei mesaj video de când şi-a anunţat „tulburarea neurologică foarte rară” pe 8 decembrie. 

Céline Dion a susţinut primele 52 de concerte ale turneului "Courage" înainte de pandemie, la începutul lui 2020.

Superstarul a anunţat în ianuarie că anulează o parte din spectacolele nord-americane din acest turneu din cauza problemelor de sănătate. Pe 8 decembrie, într-un mesaj video postat pe reţelele sale de socializare, Dion a explicat că este victima unei „tulburări neurologice rare” care provoacă „spasme” şi dificultăţi la nivelul corzilor vocale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.