Céline Dion, o apariţie rară de la anularea unei părţi a turneului ei din motive de sănătate, a dezvăluit joi o nouă melodie, "Love Again".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această melodie a fost compusă special pentru "Love Again", o comedie romantică care va intra în cinematografe pe 7 iunie.

Céline Dion îşi joacă propriul rol în acest film. Povestea urmăreşte o tânără (interpretată de Priyanka Chopra) care continuă, după moartea logodnicului ei, să-i trimită mesaje. O idilă se naşte atunci cu noul deţinător al numărului de telefon, un jurnalist (Sam Heughan, din serialul "Outlander"), graţie cântăreţei Céline Dion. Artista este şi producător executiv al filmului.

Informaţiile despre Céline Dion sunt rare. În decembrie, ea a anunţat anularea unei părţi a turneului ei din 2023, din cauza unei tulburări neurologice rare cu care a fost diagnosticată şi care îi provoacă spasme musculare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.