Cântăreaţa canadiană Céline Dion a amânat reluarea rezidenţei în Las Vegas din cauza unor probleme de sănătate, potrivit unui comunicat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În anunţul făcut a fost precizat că motivul amânării îl reprezintă „spasmele musculare grave şi persistente”.

Artista urma să înceapă luna viitoare noua serie de concerte, sub numele „Céline”, la Resorts World Las Vegas, însă nu a putut să repete din cauza problemelor de sănătate. Show-urile din 5 - 20 noiembrie şi 19 ianuarie - 5 februarie vor fi reprogramate.

„Sunt distrusă de asta”, a spus Dion. „Eu şi echipa mea am lucrat la acest nou show în ultimele opt luni şi să nu putem începe în noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte”.

Preşedintele Resorts World Las Vegas, Scott Sibella, i-a transmis că „nimic nu este mai important decât sănătatea”. 

Odată cu spectacolul urma să fie inaugurată şi o nouă sală, cu cea mai mare şi înaltă scenă din oraş.

Dion susţine concerte în Las Vegas din 2003, când show-ul „A New Day…” a fost prezentat la Caesar’s Palace.

Rezidenţa ei a început în 2011. Este cea mai de succes rezidenţă muzicală din toate timpurile, generând venituri de 385 de milioane de dolari în primii cinci ani.

În 2019, Dion a lansat primul ei album în decurs de şase ani, „Courage”, iar turneul de promovare a acestuia a fost întrerupt de pandemie. Potrivit celui mai recent anunţ, seria de concerte - care va ajunge şi la Bucureşti - va fi reluată în mai 2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.