Casa de modă britanică Burberry, celebră pentru pardesie bej şi tricotaje în carouri, a marcat împlinirea a 160 de ani de la înfiinţare printr-un videoclip dedicat fondatorului companiei, realizat sub forma unui trailer cinematografic, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest videoclip de trei minute, intitulat ”The Tale of Thomas Burberry”, reprezintă o poveste fictivă a vieţii fondatorului companiei. Rolul principal este interpretat de Domhnall Gleeson, un actor care s-a remarcat în distribuţia filmului ”The Revenant”.

Regizat de Asif Kapadia, care a câştigat premiul Oscar la categoria ”cel mai bun documentar” cu producţia cinematografică ”Amy”, dedicată cântăreţei britanice Amy Winehouse, videoclipul deschide campania de Crăciun a brandului Burberry şi prezintă felul în care Thomas Burberry a inventat celebrele pardesie impermeabile la ploaie.

Din distribuţia clipului fac parte actori cunoscuţi, precum Sienna Miller, Dominic West şi Lily James.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.