Primul Counter-Strike: Global Offensive Invitational, competiţie cu premii în valoare de 50.000 de euro, va avea loc în cadrul Bucharest Gaming Week, pe 8 şi 9 decembrie, în pavilionul B2 al Romexpo, potrivit organizatorilor, Arcub.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În finala de la Bucureşti vor ajunge patru echipe, dintre care două profesioniste care vor participa pe baza de invitaţie, o a treia va fi câştigătoarea turneului ESL Southeast Europe Championship, iar cea de-a patra va fi echipa învingătoare din Play-off-ul Online.

În cadrul Play-off-ului Online, vor fi două sesiuni de calificări - pe 10 şi 17 noiembrie - deschise tuturor participanţilor din Europa.

Jucătorii ajunşi în faza finală vor concura pentru premii totale de 50.000 de euro - locul 1: 25.000 de euro, locul 2: 12.500 de euro, locul 3: 6.250 de euro, locul 4: 6.250 de euro.

În plus, în cadrul evenimentului central, va avea loc şi competiţia SEC (Southeast Europe Championship) de Counter Strike: Global Offensive. Dintre cele opt echipe participante, trei vor fi din România şi au şansa de a ajunge în marea finală de la Bucureşti: Nexus Gaming, SinnerS Gaming şi Knockout Gaming.

Turneul Southeast Europe Championship a ajuns la sezonul al optulea şi, de asemenea, va găzdui două competiţii de League of Legends şi Hearthstone, care se vor desfăşura online.

Premiile totale ale acestor competiţii au o valoare de 17.000 de euro - Counter-Strike: Global Offensive: 10.000 de euro, locul 1: 5.000 de euro, locul 2: 2.500 de euro, locul 3: 1.250 de euro, locul 4: 1.250 de euro, League of Legends: 5.000 de euro, Hearthstone: 2.000 de euro.

Biletele pentru Bucharest Gaming Week au fost puse în vânzare şi pot fi cumpărate de pe arcub.ro , bilet.ro , entertix.ro  şi myticket.ro şi din magazinele partenere acestora sau de la casa de bilete Arcub.

Biletele  care asigură accesul pentru o singură zi sunt disponibile la preţul de 25 de lei, iar abonamentele valabile pentru ambele zile pot fi cumpărate la preţul de 40 de lei, până pe 15 noiembrie. Începând cu 16 noiembrie, preţul unui bilet pentru o singură zi va fi de 35 de lei, iar al abonamentului, de 55 de lei.

Bucharest Gaming Week este organizat de Primăria Capitalei prin Arcub în parteneriat cu Gaming Week.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.